Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg ez a “semmi extra” elvárás kategória?
Figyelt kérdés
“ Legyen lakása, meg egy középkategóriás autója”#Alap pasi
2021. okt. 26. 09:03
11/21 A kérdező kommentje:
11. Dehogy lessz, csak nem értem miért 0%olták a kommentemet? (3#)
2021. okt. 26. 09:52
12/21 anonim válasza:
Nyilván pozitívum, ha rendelkezel ilyenekkel, de egyáltalán nem elvárás, és amilyen nehéz lakáshoz jutni mostanság, alig lenne néhány férfinek nője ezek alapján. Budapestre meg nem kell kocsi.
13/21 anonim válasza:
5# Ha néhány gyökér pasi rib@n©©á képes titeket tenni, akkor lehet, hogy mégiscsak ti vagytok a gyengébbik nem...?
14/21 anonim válasza:
Ha én ezt nőként 33 évesen fel tudom mutatni akkor jogos elvárás a másiktól is. Oké nem Bp, de akkoris. Van lakásom és autóm. I
15/21 anonim válasza:
Én annyit várok el, amennyit én is összehoztam.
35 éves vagyok. Nem vagyok aranyásó, de nem tudnék felnézni egy olyan 40es férfira, aki anyukájától költöztetek magamhoz és én furikázom őt.
Nem számít ha 30m2 külvárosi panel meg 20 éves kocsi, de valami azért legyen. Nem azért mert fáj rá a fogam, van sajátom, hanem azért, hogy lássam, vannak ambíciói, nem életképtelen.
16/21 anonim válasza:
Azért megnézem, hogy aki 18 évesen önhibáján kívül a nulláról indult, nem lakhatott mamahotelben, max albérletben, az hogyan vesz most 30 évesen egy lakást és egy autót. Havi 208ezer forintot kell ahhoz félrerakni 10 éven át, hogy legyen most 25 millió forintod. Nekem senki ne mondja hogy ez olyan egyszerű, hogy bárki megteheti. Villognak itt lakással meg autóval azok, akiknek a feneke alá rakták, vagy örökölték, vagy már 40 évesek és 10 évvel ezelőtt tudtak 8 millióért lakást venni. Maximum itt 1-2 ember lehet, aki tényleg önerőből érte ezt el.
17/21 anonim válasza:
#16 nem kell 25 milliót összegyűjteni kp-ra, ha az elmúlt 2-3 évben félretettél és spóroltál, akkor van legalább 5-6-7 millió forintod (azért az annyira nem lehetetlen cél), amire felveszel hitelt, és úgy lesz egy 25-30 milliós lakásod. Az ismerősi körömben mindenki így szerzett az elmúlt években lakást/házat (én is), szülői segítség nélkül, és nálunk senki sincs még 40 éves.
18/21 anonim válasza:
Az más. Itt nem hiteles lakásokról beszélnek. Legalábbis gondolom, mivel annyira büszkék rá, hogy "elérték".
19/21 A kérdező kommentje:
17# a magyar átlag kereset 240k körül van.
Kiszámoltam ahhoz hogy 3 év alatt legyen 7 millió forintod minden hónapban félre kell tenned 194k forintot.
Tök valid hogy 40k forintból megél az ember egy hónapban, családi segítség meg örökség nélkül.
2021. okt. 26. 18:32
20/21 anonim válasza:
Jajj, ez az állandó nyüszögés... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!