Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg ez a “semmi extra” elvárás kategória?
Figyelt kérdés
“ Legyen lakása, meg egy középkategóriás autója”#Alap pasi
2021. okt. 26. 09:03
1/21 anonim válasza:
Egy bizonyos életkor fölött igen.
3/21 anonim válasza:
Vagy. De én ebben nem látok semmi problémát.
4/21 anonim válasza:
Minket a teljesítményünk alapján itélnek meg a nők. Legyen kocsi,lakás, jo allás, sportos testalkat, jó labrazós szex.
A nőknek leginkabb a külsejükkel kell foglalkozzanak.
Egy szőrtelen csupasz testel barhova befeszkelik magukat.
Csak figyeld meg egy 30éves csinos nő semmi iskolával, bunkó stílussan lazán talál olyan embert akinek mindene megvan. Fordítva a srác akkor sem talál nőt,ha ő a vilag legjobb szeretője...
5/21 anonim válasza:
aha, aki olyan buta, aki elhiszi, amit itt a magukat nonek kiado incel
trollocskak irnak, az igy is jart.
6/21 anonim válasza:
Nem, nem ez az elvárás. Ti honnan tájékozódtok? Remélem nem a gykról. :D
7/21 anonim válasza:
Amikor 20-30 év között ismerkedtem, egy nő se várta el.
Mire alapozod feltevésed?
8/21 A kérdező kommentje:
2021. okt. 26. 09:47
9/21 anonim válasza:
Nem mindenkinek, nem mindenhol és nem minden életkorban. De amúgy azért a legtöbb esetben biztos, hogy nem negatívum, ha rendelkezel ezekkel.
10/21 anonim válasza:
9# Képes vagy egy komment alapján általánosítani?
Tehát ha én azt írom a Föld lapos, akkor az lesz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!