Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítsak vele? :/ Megütött!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele? :/ Megütött!

Figyelt kérdés

19éves vagyok,a barátom 21.

2éve vagyunk együtt ( fél éve lakunk együtt,albérletbe)

Tegnap előtt este elment a haverjaival inni.Éjjel haza jött és nem volt normális!Kiabált velem,rossz dolgokat mondott rólam,és megütött..:S

ma reggel elmentem az albérletből a tesomékhoz,most pár napig itt leszek.

Nagyon szeretem a barátomat,de most hogy megütött kiábrándultam belőle..:S nem volt semmi oka hogy megüssön,nem csaltam meg soha meg semmi:S

Ma egész nap hívogatott telon,meg smseket irogatott hogy nemtudja miért csinálta ezt,meg hogy bocsájtsak meg.

Nem tudom mit csináljak!

Ha veletek történne meg ilyen mit csinálnátok?szakitanátok vagy nem? :S

2010. szept. 2. 20:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
hagyd ott
2010. szept. 3. 08:06
 22/23 anonim ***** válasza:
53%
hiába tépitek a szátokat nem fogja ott hagyni. pedig tudod kérdező, hogy nem ez az utolsó eset, ha tényleg nem attál rá semmi okot. nemtudja miért volt ilyen, legközelebb sem fogja tudni, és azután sem. ha te is a mazohista nök közé tartozol maradj csak vele...
2010. szept. 3. 13:34
 23/23 anonim válasza:
Komolyan van olyan aki gondolkozna azon hogy visszamenjen ezek után? "ha nem volt nagy ütés akkor nincs baj"... hát úristen... egyszer ütne meg egy pasi ha részeg ha nem tuti hogy nem mennék vissza...
2010. szept. 5. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!