Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítsak vele? :/ Megütött!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele? :/ Megütött!

Figyelt kérdés

19éves vagyok,a barátom 21.

2éve vagyunk együtt ( fél éve lakunk együtt,albérletbe)

Tegnap előtt este elment a haverjaival inni.Éjjel haza jött és nem volt normális!Kiabált velem,rossz dolgokat mondott rólam,és megütött..:S

ma reggel elmentem az albérletből a tesomékhoz,most pár napig itt leszek.

Nagyon szeretem a barátomat,de most hogy megütött kiábrándultam belőle..:S nem volt semmi oka hogy megüssön,nem csaltam meg soha meg semmi:S

Ma egész nap hívogatott telon,meg smseket irogatott hogy nemtudja miért csinálta ezt,meg hogy bocsájtsak meg.

Nem tudom mit csináljak!

Ha veletek történne meg ilyen mit csinálnátok?szakitanátok vagy nem? :S

2010. szept. 2. 20:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

A részegség nem menti fel az embert semmi alól sem.

Feltételezem volt már berúgva a párod, így tudhatta, hogy olyankor agresszív.

Én a helyedben hanyagolnám. Szerintem Neked sincs szükséged arra, hogy a következőt józanan adja és ki se tudj lépni a kapcsolatból.

Lépj.

2010. szept. 2. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem vágd ki a francba, mert benne van az agresszív hajlam, ráadásul valószínűleg kisebbségi komplexusos emberkéről van szó, ha a felgyülemlett feszültségeit nem egy másik férfin vezette le hanem rajtad. Repüljön!
2010. szept. 2. 21:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én azt tanácsolom, hogy hagyd ott, mielőtt a következőt kapod. Én hasonló helyzetben voltam, exem állandóan szorongatta a karomat (kék-zöld foltok maradtak utána, tehát nem éppen finoman csinálta), de elnéztem neki, mert szerettem. Aztán az első pofonnál rájöttem, hogy hatalmas nagy idióta voltam.

2010. szept. 2. 21:46
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

én nem vagyok nő de már azért szakítanék ha részegre inná magát az akivel együtt vagyok....

vannak nők akik egyszerűen szeretnek szenvedni és bebeszélik maguknak hogy megérdemel még egy esélyt..aztán mégegyet meg mégegyet és így tovább....aztán az évek múltán az összes férfit ánblokk szemétnek fogja tartani csakmert nem tudott időben kitörni a mazohista életmódból

2010. szept. 2. 22:17
 15/23 anonim válasza:
100%
Ha egyszer előfordult többször is elő fog,egyre gyakrabban....innen már te választasz.
2010. szept. 2. 22:27
 16/23 anonim ***** válasza:
81%

Mintha a 4 évvel ezelőtti önmagamat látnám... "csak egyszer ütött meg" "igazából nem ilyen" "ha buliban vagyunk, sosem agresszív" "nagyon szeret" "bocsánatot kért és nagyon bánja"

NE-DŐLJ-BE!!!

Ne kövesd el azt a hibát, amit én elkövettem... Addig lépj, amíg rá nem vesz, hogy még őt sajnáld, mert "ez egy betegség" "elmentem pszichiáterhez" "változtatni akarok" "valami baj van az agyammal, ha iszom".....-> "tudod nagyon stresszes ez a két hét, talán inni fogok egy-két alkalommal egy-egy sört" -> *csatt* -> ugyanaz, mint első alkalommal, megint bedőlsz... szegényke, beteg, nem tehet róla, próbálkozik. -> újabb "stresszes hét" -> újabb piálás -> jobb 2. borda repedés, jobb alkar: repedés, bal csukló: zúzódás, jobb boka: zúzódás -> "Ennyi volt, vége!!!" -> (egy hét múlva) "rendszeresen járok pszichiáterhez, és anonim alkoholistákhoz, nem iszom többet, itt a papír mindenről!!!" -> Mire Te: Jajj, szegény, mellette kell állnom... -> (a következő nyár, mialatt a már említett jelenetek játszódnak le egymás után, ördögi kört alkotva, egy-két napos kihagyásokkal) Te: majdnem vállig érő kesztyűket kell hordanod a véraláfutások miatt... ha a barátnők találkozni akarnak, "nem érsz rá", "beteg vagy", stb... egyre több és erősebb alapozó a nyakadra (sosem ütötte meg az arcom), hosszú nadrágok... egy idő után éjszakára is kesztyűt veszel a 40 fokban, mert nem bírsz ránézni a saját kék-zöld kezedre, a keze nyomára a csuklóidon...

Én csak ekkor léptem. Reggel korábban felkeltem és megkértem a bátyját (egy házban voltunk, miénk volt az emelet, bátyjáéké a földszint), hogy üljünk kocsiba és hozzon haza... Mindent ott hagytam, ami nem fért bele a táskámba... Grenoble-Budapest táv éveknek tűnt, és csak akkor nyugodtam meg, mikor megláttam a Budapest táblát és a bátyja megígérte, hogy megszűnteti a magyarországi céget, hogy Ercinek ne legyen oka ide jönni...

ne várd ki a végét.

25/L

2010. szept. 2. 22:48
 17/23 anonim ***** válasza:

Én ott hagynám.Ahogy írták ha egyszer meg eset meg fog máskor is.Az is rossz pont hogy sárga földig le issza magát..

Ilyentől ne várj túl sok jót máskor se.

2010. szept. 2. 23:09
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
+1 szavazat a hagyd ottra
2010. szept. 2. 23:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, hogy egy nőt megütni az egyik legaljasabb dolog a világon!!! Az, hogy részeg volt nem mentség! Minek kell egyáltalán annyit inni, hogy valaki berúgjon? Minek egyáltalán az alkohol, ahhoz, hogy valaki jól érezze magát! A verést soha nem lehet megbocsájtani!!!
2010. szept. 3. 06:27
 20/23 anonim ***** válasza:

Úgyis vele maradsz bármit is mondunk. Az ilyen féreg férfiakat le kellene lőni.

Nekem is van barátnőm és soha nem ütném meg, még kiabálni sem szoktam vele. Ha valami gond van szépen higgadtan megbeszéljük.

20/F

2010. szept. 3. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!