Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes tovább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes tovább húzni vonni ezt az "ismerkedést"?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedek egy korombeli férfivel.

Nagyon jól érezzük magunkat ha találkozunk, és együtt vagyunk, ha nem akkor is szinte egésznap üzenünk egymásnak, este pedig felhív mindennap és 1-2 órát beszélünk telefonon.

A helyzet az hogy nekem volt egy nagyon komoly kapcsolatom, amiből született egy kislányom aki 4 éves kb 1,5 héttel ezelőtt viszont közölte velem a férfi hogy nem volt még ilyen helyzetben, ismeretlen ez neki hogy milyen ha a nőnek van gyereke, és ő már beleesik egy kész családba, mondta azt is hogy ellenére nincsen csak hogy idegen ez a dolog, nem tudja hogyan fognak ők kijönni, azt látja hogy megtudom oldani a találkozásokat.

Én ekkor azt mondtam neki hogy semmi gond, ha nem szívből jön neki hogy akar-e engem gyerekkel együtt akkor engedjük el a dolgokat és keressen magának olyan nőt aki egyedülálló a szó teljes értelmében.

Na már most, azóta nem került szóba semmi erről, és fogalmam sincs hogy mivan, mire jutott a gondolataival, hogy most meddig fogja húzni az időt, amig nem jön-e képbe más nő vagy most mi is van igazából kettőnk között.

Ti kérdeznétek? Ha igen mit? Vagy várnátok? De meddig?

Úgy vagyok ezzel az ismerkedéssel hogy párhuzamosan nem szoktam több mindenkivel, de azért szeretnék kapcsolatot, aztán nem szeretnék futni a reménytelenség után mindhiába.

2021. okt. 22. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Te jó ég, konfliktuskezelési készséged nulla. Szerencsétlen elmondja, hogy fél egy teljesen ismeretlen helyzettől, arra számítva, hogy majd pár támogató, bíztató szóval elhesegeted a félelmeit, te lecsapod és eldobod, hogy akkor keressen más nőt.

1 hónapja ismerkedsz vele, mégis hogyan közeledjen "szívből" feléd és gyereked felé, amikor még nem is találkoztak?

Nem csodálom, hogy ezek után elbizonytalanodott veled kapcsolatban és esetleg elkezdett mással is ismerkedni. Nem, nem a gyrek, hanem a hozzáállásod miatt.

2021. okt. 22. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Hány éves az illető?
2021. okt. 22. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon igaza van az elsonek. Szerintem alapjaraton elkergetted a fickot. Beszel az erzeseirol, kiadja a felelmeit, te meg raboritod az asztalt? Basszus, minden no ilyen ferfit probal keresni, aki tud es mer beszelni az erzeseirol, nyitott is a kapcsolat es a gyerek fele is, te meg hisztis tini modjara bedurcizol egy altalad velelmezett dolog miatta? Ugye tudod, hogy most ezzel nagyon megbantottad? En a helyedben nem tetovaznek azonnal talalkoznek vele es menne a mea culpa, hogy felreertetted stb. Ne hagyd, hogy ez a gondolat megszilarduljon benne es biztositsd, hogy a kapcsolat szempontjabol az szamit, hogy te meg o mit tudtok kihozni belole, a gyerek es annak a nevelese a te reszortod. Pont, hogy raerositettel a felelmere, hogy te a gyerekhez leszel lojalis, nem pedig a parodhoz. Olvasgass utana, hogy mit jelent egy mozaikcsaladban a lojalitas es annak fenyeben mekkora hulyeseget mondtal. Ezt a sertodos erzelmi koteresen meg gondolkozz el, mert ezzel meg szinten neked van dolgod.
2021. okt. 22. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Szerintem ez normális a részéről. És nagyon rendes, őszinte ember, ha ezt így elmondta neked. Szerintem türelmes légy, idővel mutasd be a gyereknek, teremts helyzetet, hogy kicsit mégis érje, játszon vele.

Nem lesz ott semmi baj, csak segíts neki ebben picit.

2021. okt. 28. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként kerültem többször ilyen helyzetbe, hogy nyíltan beszéltem az érzéseimről, bizonytalanságaimról, bátorítást vártam volna és azt, hogy a másik is mondja el, hogyan látja az adott témát...

De csak sértődött reakciót és hárítást kaptam. Ezeknek az ismerkedéseknek vége is lett, nem a bizonytalanságom, hanem a másik fél reakciója miatt. Én egy érzelmileg támogató kapcsolatra vágyom, ahol kimondhatom az érzéseim és a másik nem veszi támadásnak.

2021. okt. 28. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ekkor azt mondtam neki hogy semmi gond, ha nem szívből jön neki hogy akar-e engem gyerekkel együtt "

NA Na álljunk meg egy szóra !! Hirtelen beközlöd neki hogy van egy csemetéd aztán még ilyenekről beszélsz hogy nem szívből jön... Hát nem vagy normális komolyan !!

2021. okt. 28. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, hogy ráborította az asztalt. Értelmes ember fel tudja mérni, hogy egy ilyen kapcsolatban sosem kerülhet a gyerek elé és ha nem, akkor nem szabad belemenni, mert az tuti szívás lesz mindenkinek.
2021. nov. 5. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!