Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában mindig a szexre gondolok, mit tegyek hogy ne szexre gondoljak?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és még szűz.2007. dec. 28. 00:56
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez ellen nem igen tudsz tenni. Ez egy természetes dolog, természetes kíváncsiság, különösen ha fiú vagy, a fiúk sokat agyalnak ezen. Tudnám ajánlani az önkielégítést.
2/8 anonim válasza:
Háát igen, ahhoz h ne gondolj "arra", el kell foglalnod vmi mással magadat, pl.: a sportal.
De amúgy ez a gondolat már elő szokott jönni ennyi időseknél mint te.
Amit előzőleg irtak, az is jó megoldás.
3/8 anonim válasza:
Keress valami hobbit ami leköt. Sport, kiándulás, barkácsolás, fotózás. Ha nagyon igényed van már, feszültség oldására jó az önkielégítés. No meg elkezdhetsz az ellenkező neműekkel barátkozni :)
4/8 anonim válasza:
Jesszus, mintha magamat hallanám 3 évvel ezelőt. ugyan ijen "gondom" volt nekem is, és azt hittem, hogy belehalok, annyira akartam a sex-et. Próbálj maszturbálni. nem kell tudnia senkinek sem, és hetente kb2*. de semmi nagy dolgot ne dugdoss magadba. Csak ujjazás. jobban fogod magad érezni. és hülyeség az, hogy a gyereek, ha korán kezdik a sexuális életet(az is annak számít) akkor rosszat tesz a személyiségükben. én is azt csináltam mégis épelmélyű lány vagyok.izgasd a csiklósat, vagy ijesmik. érezni fogod, hogy mi jó magadnak.
5/8 anonim válasza:
gondolj csak a szexre, ne vond meg magadtól, mert akkor még nehezebb, mert arra gondolsz amit nem szeretnél, igy folyamatosan a gondolataid a félelmedre irányitod.
ez igy is nevezhetjük, hogy "itt a kisördög" és bújkál benned, nos vagy eleget teszel neki és kielégited, vagy azt mondod magadnak, nos ide figyelj kisördög---most nem érek rá-- hagyjál már békén!!
8/8 anonim válasza:
Nézd meg a www.szopoalarc.hu odalt. A büdös életbe többé nem gondolsz majd rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!