Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknek szòlna a kérdés,mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek szòlna a kérdés,mit tennél ha most kiderülne hogy terhes lennél a párodtòl?

Figyelt kérdés
Vedekeztetek, de valami folytán besikerült.
2021. okt. 20. 21:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
68%
Abortusz. Eszembe sincs szülni nem akarok gyereket.
2021. okt. 21. 00:18
 22/32 anonim ***** válasza:
70%
Örülnék neki. Ha meg úgy alakul, egyedül is tudom vállalni, pedig már van kettő.
2021. okt. 21. 06:34
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarnék újra babázni.(12, 10 éves gyerkőc mellet) Sem idegileg sem fizikailag nem bírnám, és jelenleg én vagyok a kereső a családban, férjem bizonytalan helyzetben van.

Mi nem tartanánk meg.

2021. okt. 21. 07:45
 24/32 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon kiborulnék, mert már van 2 és borzasztóan nem akarnék többet, plussz a 2. szüléskor azt mondta az orvosom, hogy csak akkor vállaljunk harmadikat ha nagyon nagyon nagyon muszáj, mert marha nagy szívás lenne a terhesség az előzményeimet tekintve
2021. okt. 21. 08:46
 25/32 anonim ***** válasza:
94%
Kb. egy éve merült fel nálunk egy esetleges terhesség, akkor pár hónapja voltunk együtt. Akkor elvetettem volna, valószínűleg most is így tennék. Mindketten egyetemisták vagyunk, a szüleink tartanak el, szerintem nem vágynak egy újabb gyerekre, akit nevelhetnek.
2021. okt. 21. 08:51
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Èrdekelt ki es hogyan vélekedik jelen pillanatban.
2021. okt. 21. 09:08
 27/32 anonim ***** válasza:
12%
#24 halistennek soha nem muszáj ideszulnod meg egyet😂
2021. okt. 21. 09:14
 28/32 anonim ***** válasza:

Iszonyatosan nehéz döntés lenne.

Elvetetni nem igazán akarnám, főleg ha egészséges. Jó a kapcsolatunk, biztos állásunk van, van hol laknunk úgyhogy ilyen értelemben minden adott lenne, hogy boldoguljunk egy babával...

Viszont irtózok a terhességtől, és semmi szín alatt nem akarok gyereket az életembe, soha.

Abban biztos vagyok, hogy számíthatnék a páromra. Nem lenne egyszerű helyzet.

2021. okt. 21. 10:03
 29/32 anonim ***** válasza:
47%

Nem vagyok abortuszpárti.

Megtartanám, aztan nevelhetném egyedül.

Kb ezt

2021. okt. 21. 10:13
 30/32 anonim ***** válasza:
96%

"Ja hogy te már igy előre eldontod, hogy a szuleid fogjak nevelni, te meg folytaod kenyelmesen a kis eletedet,az szep, a k**rva anyadat:D"

Ne haragudj, de szerinted mégis miből élnénk, ha sosem volt munkahelyem (zsebpénzt fizető alkalmi diákmunkákon kívül) sem nekem, sem a páromnak? Nyilván a szüleink pénzéből. Ha el kellene mennünk dolgozni, hogy legyen saját keresetünk is, akkor mégis ki foglalkozna a gyerekkel? Nyilván nem mi, hanem a nagyszülők vagy aki épp ráér a családból. Elég nyomorúságos lenne mindkettőnknek a diploma előtt néhány hónappal otthagyni az orvosit és valami végzettség nélkül végezhető munkahelyről nyugdíjba menni egy olyan gyerek miatt, akit egyrészt nem akartunk, másrészt minden tőlünk telhetőt meg is tettünk, hogy ne legyen, csak hogy a gyakoris erkölcsrendészet semmi kifogásolhatót ne találjon az életünkben. Szerencsére nem "sikerült be" a dolog, nem lettem terhes, nem volt abortuszom és nem neveli anyám a gyerekemet, szóval a krvaanyázásból vissza lehet venni.

2021. okt. 21. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!