Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknek szòlna a kérdés,mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek szòlna a kérdés,mit tennél ha most kiderülne hogy terhes lennél a párodtòl?

Figyelt kérdés
Vedekeztetek, de valami folytán besikerült.
2021. okt. 20. 21:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
53%
Lassan úgyis babát szeretnénk, úgyhogy nem esnék kétségbe. De már évekkel ezelőtt sem vetettem volna el. Én úgy vagyok vele, hogy ha a páromban biztos vagyok, és nem nyomorba jönne a gyerek, akkor miért ne.
2021. okt. 20. 22:08
 12/32 anonim ***** válasza:
52%
Friss a kapcsolat, nem tudom, hogy reagálna így két hónap után... Úgy gondolom, én megtartanám, akár számíthatnék rá ezügyben, akár nem.
2021. okt. 20. 22:15
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Baromira meglepődnék, mert művi meddővétételem volt a harmadik után. Hát amúgy nehéz ügy lenne. Őszintén már a picit se terveztük,azt hittük klimaxolok 😁

de az első sokk után örültünk. Még pont belefért anyagilag, idegrendszerileg stb, ő 1 éves, a nagy 20, a középső 15.

Bár imádom a gyerekeket, a sajátjaimat meg különösen, nem lenne ésszerű megtartani, de nem tudom fel tudnék e feküdni a műtőasztalra. Passz.

2021. okt. 20. 22:37
 14/32 anonim ***** válasza:
72%
Abortusz. Nem akarok gyereket.
2021. okt. 20. 22:54
 15/32 anonim ***** válasza:
72%
Abortusz.
2021. okt. 20. 23:17
 16/32 anonim ***** válasza:
70%

Megtartanánk. Jegyesek vagyunk, főállásban dolgozunk (bár én pályakezdő vagyok), együtt élünk 5 éve, így ez azt hiszem nem is meglepő.

Valószínűleg a születése előtt összeházasodnánk, mert úgy éreznénk jónak, illetve lehet, hogy az albérlet helyett vennénk egy, az eredeti terveinknél kisebb, olcsóbb saját lakást (hitelre).

Én egyébként nagyjából az egyetem elkezdése óta érzem úgy, hogy megtartanám.

2021. okt. 20. 23:26
 17/32 anonim ***** válasza:
76%

Megtartanám. De csak a mostani eszemmel. Amióta anya vagyok nem tudom objektíven kezelni az abortusz kérdést. Kicsit ilyen fanatikus életimádó lettem, de azért belátom vannak helyzetek amikor nincs jobb választás, de úgy vagyok vele, hogy csak a legvégső esetben az abortusz.

Anyaságom előtt nem volt személyes élményem, így könnyebben vágtam volna rá, hogy abortusz.

2021. okt. 20. 23:30
 18/32 anonim ***** válasza:
96%
Voltam ilyen helyzetben. Megtartottuk volna, de sajnos nem maradt meg.
2021. okt. 20. 23:41
 19/32 anonim ***** válasza:
88%
Abortusz, 2 hónap kapcsolat után nem döntök egy életre dolgokról.
2021. okt. 20. 23:54
 20/32 anonim ***** válasza:
67%

Abortusz.

Soha nem akarok gyereket, akkor se ha derékig úszom a pénzben, és csodálatos kapcsolatban vagyok.

Ha abortusz nem lehetséges, akkor angyalcsináló valahol ahol nem foglalkoznak túl sok részlettel.

2021. okt. 20. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!