Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek szòlna a kérdés,mit tennél ha most kiderülne hogy terhes lennél a párodtòl?
Baromira meglepődnék, mert művi meddővétételem volt a harmadik után. Hát amúgy nehéz ügy lenne. Őszintén már a picit se terveztük,azt hittük klimaxolok 😁
de az első sokk után örültünk. Még pont belefért anyagilag, idegrendszerileg stb, ő 1 éves, a nagy 20, a középső 15.
Bár imádom a gyerekeket, a sajátjaimat meg különösen, nem lenne ésszerű megtartani, de nem tudom fel tudnék e feküdni a műtőasztalra. Passz.
Megtartanánk. Jegyesek vagyunk, főállásban dolgozunk (bár én pályakezdő vagyok), együtt élünk 5 éve, így ez azt hiszem nem is meglepő.
Valószínűleg a születése előtt összeházasodnánk, mert úgy éreznénk jónak, illetve lehet, hogy az albérlet helyett vennénk egy, az eredeti terveinknél kisebb, olcsóbb saját lakást (hitelre).
Én egyébként nagyjából az egyetem elkezdése óta érzem úgy, hogy megtartanám.
Megtartanám. De csak a mostani eszemmel. Amióta anya vagyok nem tudom objektíven kezelni az abortusz kérdést. Kicsit ilyen fanatikus életimádó lettem, de azért belátom vannak helyzetek amikor nincs jobb választás, de úgy vagyok vele, hogy csak a legvégső esetben az abortusz.
Anyaságom előtt nem volt személyes élményem, így könnyebben vágtam volna rá, hogy abortusz.
Abortusz.
Soha nem akarok gyereket, akkor se ha derékig úszom a pénzben, és csodálatos kapcsolatban vagyok.
Ha abortusz nem lehetséges, akkor angyalcsináló valahol ahol nem foglalkoznak túl sok részlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!