Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noémi 2005 kérdése:
Milyen az amikor a fiúk besokkolnak, mert nem bírnak sokat írni egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Egyáltalán van ilyen? Ha igen, miért? Olyankor mi történik?2021. okt. 20. 19:55
11/14 anonim válasza:
Orbán Viktorra fogok szavazni 2022-ben!
12/14 October15 válasza:
11.: Értelems válasz, nem hülye választás félreérted a feladatot. :D
Kérdező: Azonnal, csak előtte pls írd már le normálisan a kérdést. No offense, csak egyszerűen nem lehet érteni mi a kérdés.
13/14 anonim válasza:
Ilyen csak a nyomiknál van. A rendes embereket élteti ha beszélhetnek azzal, akit szeretnek.
14/14 October15 válasza:
13.: Várj ez a kérdés azt jelenti, hogy nem akar vele sokat beszélni? XD Nem inkább azt, hogy azon akad ki, hogy akarna de nincs lehetősége?XD
Na mondom én, hogy nem érthető fszom... vagy csak én vagyok helikopter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!