Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pizzériában szimpatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pizzériában szimpatikus az egyik lány gáz írni neki facen?

Figyelt kérdés
Kb heti 3x bemegyek 1 pizzaszeletért aztán mikor ő van mindig váltok vele pár szót próbálok bókolni is stb. A keresztnevét megkérdeztem és így meg is találtam facen. Gáz lenne ott írni neki?
2021. jún. 17. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a vágyam alapján cselekszem. Ha valaki szimpatikus, adok esélyt kettőnknek. Kedvesen közeledem, ha elutasít, nem zavarom, és nem érdekel hogy valaki gáznak gondolja e. Te miért nem így csinálod?
2021. jún. 17. 18:04
 2/7 A kérdező kommentje:
vagy szimpatikus vagyok neki vagy nem nem tudom elfogulatlanul nézni a reakcióit.Ha szimpi vagyok neki akkor attól félek ezzel lerombolom a szimpátiát....(nemtudom miért gondolom ezt)
2021. jún. 17. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Az a gáz, hogy felnőtt férfiak manapság képtelenek személyesen elhvíni egy nőt randira.
2021. jún. 17. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Akkor van vesztenivalód, ha nem próbálod meg.
2021. jún. 17. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
3 te amúgy olvasod a női válaszokat itt gyk-n, hogy mi a véleményük arról hogyha valaki swinger klubon kívül meg meri őket szólítani személyes okból?
2021. jún. 17. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, és nem is érdekel, én az élettapasztalataimra hagyatkozom, nem mások véleményére.

Az, hogy a mai felnőtt generáció jelentős százaléka nemtől függetlenül képtelen már internet nélkül ismerkedni, az miért lenne az én problémám? 😃

Velem nincs baj, én egészséges felnőtt ember vagyok, és ha akarok valamit, akkor merem jelezni személyesen. És működik...

2021. jún. 17. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Végül is ismerősök vagytok, szóval akár... ha nem tudod elhívni helyben, mert nagyon pörgős hely, akkor lehet nem gáz annyira. És ezt akár így ki is fejtheted
2021. jún. 17. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!