Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az amikor a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Noémi 2005 kérdése:

Milyen az amikor a fiúk besokkolnak, mert nem bírnak sokat írni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Egyáltalán van ilyen? Ha igen, miért? Olyankor mi történik?

2021. okt. 20. 19:55
1 2
 1/14 October15 ***** válasza:
100%

Most ezt pls nem klingonul.

Sokkot trauma szokott okozni nem pedig az, hogy nem volt időd írkálni messengeren pls..

2021. okt. 20. 19:58
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
ha valakit személyesen ismerek azzal nem facen akarok beszélgetni, ha nem egy parkban este 2 üveg kannás borral .
2021. okt. 20. 20:00
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Jól van akkor nem csak én nem értem, hogy mit szeretne pontosan kérdezni a -valószínűleg 16 éves- Noémi :D
2021. okt. 20. 20:02
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Őket nem erdekli az, hogy most jottem sulibol felszalltam a buszra kepzeld volt ellenor aztan mikor leszalltam azthittem teged latlak es majdnem leszolitottam egy sracot hihi de aztan rajottem hogy nem te vagy aztan hazamentem es ninca itthon kaja de a multkoe veled olyan jot kajaltunk az ugy hianyzik meg amugy is minden ugy hianyzik veled mikor talalkozunk már ugy erzem sokat hanyagolsz talan nem is szeretsz megertem ha gepezel ne erts felre de azert ram is szanhatnal idod nekem erdekes hogyhogy belefersz az idombe mert en szeretlek. De toled ezt meg alig hallani latod en most is irom neked. Es most is mi van? A szokasos. Elolvastad es nem irsz. Miert teszed ezt velem. Pedig latom hogy online vagy.biztos masnak irkalsz.talan csajozol is? Mert multkor is likeoltal egy csajt lattam azt miert.azt mondtad nem like-olsz senkit.hazudtal nekem😭pedig te is azt monstad fontos az oszinteseg a kapcsolatban es te az vagy es egyenes.

Bla bla bla

Mindekozben a ferfi:

Hazamegy eszik furdik megnezi megy e a meccs, es erre inkabb ugy nem ir vissza.

2021. okt. 20. 20:03
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
4. Tökéletesen reprezentáltad a kis csajok gondolkodását :D
2021. okt. 20. 20:05
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Engem csak az érdekelne, miért írogat az összes 12-16 éves a felnőtt párkapcsolatok kategóriába.
2021. okt. 20. 20:19
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Talán mert felnőtt fejjel értelmesebb választ tudsz adni.
2021. okt. 20. 20:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

#beszélgetés #találkozás #barátság #ölelés #üzenet #srác

xD

Ez leírta, hogy mi történt előtte? Volt találkozás, barátság, ölelés és aztán neten meg keveset ír?

2021. okt. 20. 20:26
 9/14 October15 ***** válasza:
54%

4.: Aljas rágalom. :D Mármint ja a tinicsajok bizonytalanok, ahogy amúgy a tinifiúk is, ne adjuk már a faszagyereket, hogy mi tizen x évesen nem kattogtunk soha semmin...

Ellenben ez még nem jelenti azt, hogy sík hülyék lennének. Legalábbis én bőven ismerek olyat aki 16 évesen is minden további nélkül alkalmas volt normális beszélgetésre ami alatt nem "jaj milyen jó a pulcsid" és társait kell érteni hanem pszichológia, pszichiátria, filozófia, fizika stb hard talk-ot. :D Ok nyilván nem gyakori jelenség de van, és azért eközött és a totál hülye között igen széles sáv van és hát azért velük is bőven normális beszélgetéseket lehet folytatni.

Yep a kérdezőnek sikerült hülyén fogalmaznia de ettől még nem lesz automatikusan komplett idióta.

2021. okt. 20. 23:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Valaki legyen kedves és írjon egy értelmes választ is kérek.
2021. okt. 21. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!