Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltartott nők! Mennyit költene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartott nők! Mennyit költenek rátok átlagosan havonta? Elégedettek vagytok az életetekkel?

Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%

Én mikor ismerkedtem mindig úgy kerestem, hogy megnéztem a képeit, amik a társkeresőn voltak.barátnőimmel jól kibeszéltük, milyen ruha,cipő,óra, van rajta, ha nyaralós képe, hol lehetett.Esetleg ha ház vagy lakásban készült kép is volt, akkor fel van újítva a ház, régi vagy új bútorok vannak.

Ez egy elég jó alapot adott, hogy kivel ismerkedjek.

Párom vállalkozó, autókkal foglalkozik, import, export.Szerencsére elég jól megy neki, elég sokat utazok vele.De több évig kerestem mire megtaláltam.24L

2021. okt. 20. 17:24
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
Összegszerűen nem tudom, százezres kategória átlagosan havonta, de ezt felviszik az utazások és a nagyobb kiadások (pl. tandíj). Igen, elégedett vagyok.
2021. okt. 20. 17:38
 3/11 anonim ***** válasza:
32%
Szívesen lennék eltartott bizonyos feltételek mellett. Legalább havi 2-300 ezerre lenne szükségem.
2021. okt. 20. 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Havi 2-300 - de ebben benne van a tandijam is.
2021. okt. 20. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

2 havonta maximum €100 ebbe bele számítva a kaja is amit én főzök rá is de én is eszek belőle.

Smink,sampont elég 1 hónapban 1x venni, ruhát,cipőt,vagy táskát stb egy évben veszünk 1x...ára maximum €150-€200 de 1 évben 1x!

A betegbiztositasom fizeti. Ennyi. Közben főzök mosok rá reggeli ebéd vacsora és a háztartást viszem + 1 gyerek,2 macska, ügyintézést is én csinálom és a könyvelést

2021. okt. 20. 19:46
 6/11 anonim ***** válasza:
44%

#1 Es szerinted a kulso mindig korellal a jovedelemmel, no meg azzal mennyit hajlando az ipse a kapcsolatra(a nore) forditani?

#2, 4 Ti most sugar babyk vagytok vagy egy normal kapcsolatban ugy alakult hogy eltartottak lettetek. Vagy igazavol nincs is kulonbseg?

2021. okt. 20. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, én normál kapcsolatban élek, csak felvitte az isten a férjem dolgát. Beindult a vállalkozása és egy idő után már többet ért neki az együtt töltött idő meg a rendezett háttér, mint az a havi 250-280 ezer forint, amit bele tudtam tenni a közösbe.
2021. okt. 20. 19:50
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
#7 Az mondjuk jo. Meg az sem art, ha tanulsz valamit. Sose tudhatod, mikor lesz szukseged ra. Mondjuk gondolom, akkor elegedett vagy az eleteddel. En hasonlo helyzetben, azert javasolnam az asszonynak, hogy legyen valami 4 oras meloja, nem jo az, haz ember kiesik a munkaeropiacrol hosszutavon.
2021. okt. 20. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
A jogi egyetemet csinálom, hogy később segíteni tudjak a férjemnek. Nekem ez az otthoni teendők mellett bőven elég.
2021. okt. 20. 19:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igy mondjuk ertheto.
2021. okt. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!