Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartott nők! Mennyit költenek rátok átlagosan havonta? Elégedettek vagytok az életetekkel?
Én mikor ismerkedtem mindig úgy kerestem, hogy megnéztem a képeit, amik a társkeresőn voltak.barátnőimmel jól kibeszéltük, milyen ruha,cipő,óra, van rajta, ha nyaralós képe, hol lehetett.Esetleg ha ház vagy lakásban készült kép is volt, akkor fel van újítva a ház, régi vagy új bútorok vannak.
Ez egy elég jó alapot adott, hogy kivel ismerkedjek.
Párom vállalkozó, autókkal foglalkozik, import, export.Szerencsére elég jól megy neki, elég sokat utazok vele.De több évig kerestem mire megtaláltam.24L
2 havonta maximum €100 ebbe bele számítva a kaja is amit én főzök rá is de én is eszek belőle.
Smink,sampont elég 1 hónapban 1x venni, ruhát,cipőt,vagy táskát stb egy évben veszünk 1x...ára maximum €150-€200 de 1 évben 1x!
A betegbiztositasom fizeti. Ennyi. Közben főzök mosok rá reggeli ebéd vacsora és a háztartást viszem + 1 gyerek,2 macska, ügyintézést is én csinálom és a könyvelést
#1 Es szerinted a kulso mindig korellal a jovedelemmel, no meg azzal mennyit hajlando az ipse a kapcsolatra(a nore) forditani?
#2, 4 Ti most sugar babyk vagytok vagy egy normal kapcsolatban ugy alakult hogy eltartottak lettetek. Vagy igazavol nincs is kulonbseg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!