Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a párom szüleinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a párom szüleinek hozzáállása?

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együtt, egy éve lakunk együtt albérletben, de amúgy nincs eljegyzés. Az én szüleim már többször találkoztak a párommal, a karácsonyi és újévi ünnepeket is töltötte már nálunk. Apukám már nem él, de vele is találkozott amíg élt (ünnepekkor is és néha máskor is), anyukám gyakran meghívta vacsorára, hármasban vacsoráztunk, volt, hogy segített anyukámnak a házban ezt-azt megcsinálni szóval gyakran látták egymást és amúgy jól kijönnek.

Ezzel szemben én az ő szüleit ritkábban láttam, a régi időkben mikor nem laktunk együtt, akkor gyakrabban, de akkor se nagyon gyakran. Mióta együtt lakunk, azóta végképp nem látom őket. Régen volt, hogy az anyukája hívott oda meg találkoztunk, szándékosan és véletlenül is. Mióta összeköltöztünk, azóta nem.

Az felmerült egyszer, hogy az albérletbe jöjjenek el, de akkor nem tudtuk összehozni és nem lett belőle semmi.

A szülei nem igazán hívnak meg engem magukhoz és az anyukámat se. Anyukám furcsának tartja és amúgy én is, hogy ajándékot szoktak küldeni karácsonykor, névnapra de nem hívnak meg engem se meg anyukámat sem. Az én anyukám és az övé kétszer találkoztak mert véletlenül összefutottunk a kórházban. Ennyi. Egyszer kiderült, hogy volt erről szó, hogy engem elhívnának a szülei, csak a párom félreértette. De azóta lett volna lehetősége ha akart volna.

Nem furcsa ha nem hívnak el engem és anyukámat se?

Már 4 éves kapcsolat.

Biztos én is hívhatnám de amúgy annyira a párom se szorgalmazza és én is mondhatnám, hogy miért én.

Én már páromnak szóvá tettem, pedzegettem, hogy lehetne ilyen találkozó, de nem történt semmi.

2021. okt. 20. 11:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ami a párom szüleinek szociális életét illeti, ilyen téren is mások mint például az én anyukám. Anyukám szeret találkozni barátnőjével, elmenni a belvárosba, nyaralni (igaz, egy ideje nincs rá pénzünk és járvány volt), városi programokra (kiállítás, vásárok, gasztronómiai események). A párom szülei meg nem nagyon járnak el sehova. Én ezt se értem ez miért jó nekik de ő dolguk. Szóval ők nem járnak el annyira.
2021. okt. 20. 12:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Minden héten nem biztos, hogy szívesen mennék, de azt furcsállom, hogy sosem hívnak. A 'soha' és a 'hetente' között van egy kis különbség.
2021. okt. 20. 12:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem lehet, hogy csak szeretnek egyedül lenni? Sokan vannak, akik nem szeretnek vendéget fogadni az otthonukban. Nyűg nekik, hogy készülni kell, meg esetleg pluszban főzni sütni, innivalot venni, ilyesmi.
2021. okt. 20. 12:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Érthető. És ők mit reagálnak, amikor ti hívjátok át őket magatokhoz?

2021. okt. 20. 12:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A párod nem akarja, hogy menj. Nincs ilyen, hogy "meghívott, de félreértettem és nem szóltam". Sumákol. Ha az anyja meghívott őrajta keresztül es te nem mentél el, a párod meg nem szólt az anyjának, hogy az ő hibája, akkor simán hihetik azt, hogy nem akarsz menni.

Anyukádat nem értem, miert hívnák. Anyukád hányszor hívta meg őket? Na ugye.

2021. okt. 20. 16:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam hasonló szituban. Mikor szakítottunk, kiderult, hogy azért volt, mert utaltak. Ne kérdezd miért, egyszerűen nem voltam rám kíváncsiak, mert mást képzeltek el a kicsi fiúk mellé.

Szerintem ne eroltesd, valamit mutat, ha így van.

2021. okt. 20. 18:48
 17/20 A kérdező kommentje:

Ha utálnának, akkor miért küldenének nekem mindig ajándékot?

Meg anyukám szerint is szeret a párom anyukája és azt mondja, hogy úgy nézett rám, olyan kedvesen, hogy azt nem lehet megjátszani.

Meg volt többször, hogy az apukája hazavitt engem valahonnan amikor arra járt. Akkor csak nem utál.

Csak magukhoz nem hívnak.

2021. okt. 20. 18:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Párod nem visz. Ez az igazság. Engem sem hívtak sosem. De a páromnak az volt a természetes, hogyha ő megy, akkor én is. Persze a szülők nem vártak és mindenki tette a dolgát, mintha ott sem lennék. Le is szoktam a látogatásról. Ünnepekkor mentem, akkor meg tették a megjegyzést, hogy nahát mentem. De soha nem hívtak, hogy menjek.
2021. okt. 20. 21:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
De kérdező, értsd már meg, hogy hívtak. Aki szabotálta a látogatást, az a párod, mert nem adta át a meghívást. És ez csak 1 meghívás, amiről tudsz. Otthon valószínűleg előadta, hogy te visszautasítottad a meghívást. Nem értem, miért hajtogatod, hogy nem hívnak, mikor már igenis hívtak. A párod a hunyó, valamiért nem akarja, hogy oda menj. Ültesd le megbeszélni.
2021. okt. 20. 22:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Anyukádat miért hívnák meg? Ezt nem értem.
2021. okt. 21. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!