Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintet nők vagy férfiak élvezik jobban a szexet, úgy altalánosságban?
Figyelt kérdés
Most itt nem arra gondolok mikor mondjuk túl nagy a palinak es fáj a lánynak, vagy rosszul ülnek rá a a pali farkara és már majdnem eltörik, ezeket hagyjuk.
Arra gondolok, hogy amikor mindkét félnek nagyon jó, akkor vajon melyiknek jobb?
2021. okt. 18. 07:54
11/13 anonim válasza:
Amikor mindkét félnek nagyon jó akkor pont épp a pasi általában visszafogja magát hogy nehogy idő előtt elsüljön mert akkor vége. Nem hallottam soha egy nőről aki próbált másra gondolni csak hogy nehogy idő előtt orgazmusa legyen. Szóval amikor mindkét félnek nagyon jó akkor egyértelműen a nők élvezik jobban.
12/13 anonim válasza:
Ha van orgazmus, akkor szerintem a nők. Anélkül nekem inkább negatív élmény.
13/13 Senior Séf válasza:
Még a '70-es években olvastam, hogy a nők orgazmusa 9x erősebb a férfiakénál. Mondjuk, gőzöm sincs, hogy ezt hogyan számolták ki. Talán az idegvégződések számából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!