Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nők, veletek is ridegebbek a férfiak általánosságban?
Sokszor kifejezetten lekezelőnek érzem, ahogy például boltban vagy ügyintézéskor viselkednek velem a férfi dolgozók. A maszkos időszak előtt még feltűnőbb volt, de azért most is érzékelem. Nagyon ritkán fordul elő az is, hogy előreengednek, tartják nekem az ajtót stb.
Más nem érzi magát emiatt megalázva? Ha valaki ronda, az emberileg is kevesebbet ér?
Habár én nem vagyok csúnya, én ezt akkor éreztem, amikor összeomlott az életem, és a depresszió és kilátástalanság ellen az evésbe menekültem, és nagyon meghíztam, majdnem kétszer akkora lettem.
Aztán másfél év alatt leadtam a felesleg nagy részét, és érezhetően kedvesebbek velem a ferfiak, barátságosabbak. Ez tényleg nem igazságos.
26N
Mert mintha fordítva nem így működne a dolog 😀
Sokkal kedvesebbek, közvetlenebbek a nők egy jóképű férfival.
Teljesen másképp viselkednek egy rondàval: ignoràljàk, elutasítóak vele.
Most komolyan le vagyok pontozva, mert más a tapasztalatom?
Akkora dagadt disznó voltam, mint a ház, 37 körüli BMI-vel, és akik genyók voltak velem, többségében optikailag hozzám illő, vagy nagyon csúnya férfiak voltak. Gondolom, tisztában voltak vele, hogy én vagyok a szintjük, nem a Palvin Barbi, és ezért utáltak.
De az izmos, helyes férfiak mindig kedvesek voltak. Nem, nem nőként bántak velem, miért is tették volna, nem néztem ki jól. De emberként beszéltek hozzám, viszonozták a mosolyt, segítőkészek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!