Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elöfordult már veletek hogy sokkal idösebb férfi tetszett meg érett nöként?
43 éves nö vagyok mindig velem egyidös férfiakkal jártam.. de nyáron megismertem egy özvegy nagypapát akinek az unokája a lányommal egy osztályba jár.. minden nap beszélgettünk ahogy vártuk a gyerekeket az iskolánál majd meghívott kávézni, hetente többször találkozunk mert elmegyek hozzá egy kávéra vagy ö jön hozzám, szoktunk sétálni menni stb. Mindig nagyon jókat beszélgetünk sokat nevetünk nagyon jó a humor érzéke. A felesége 10 éve meghalt rákban. Azóta volt barátnöje de nemrég szakítottak, nem müködött a kapcsolat..
Azt veszem észre hogy vonzódom hozzá. Jóképü, fitt, és egyeznek a hobbijaink stb.. Normális dolog egy 30 évvel idösebb pasihoz vonzódni? Nektek volt ilyen? Mit csináltatok? Úgy érzem tetszem neki én is de lehet hogy nem? Csak a társaságom kedveli? Ilyen idös férfiak vajon szexuálisan aktívak lehetnek?
Hát ha hetente többször átjártok egymáshoz, akkor elég egyértelmű a szitu! Hogy szexuálisan mennyire lehet aktív egy hetvenes férfi az kérdéses. De sok esélyt azért nem látok rá.
Nekem az is furcsa, hogy azt írod jóképű és fitt. Valamivel nagyon megfoghatott téged!:)
Hasonló korú (44) nő vagyok.
Biztosan nem, nekem ez inkább szólna egy barátságról maximum, de párkapcsolatról semmiképp. Hatalmas szakadék az a 20-30 év testileg, pszichésen/életszakaszban... ő már nyugdíjas akár 10 éve, te meg a pályád csúcsán kellene, hogy legyél (én pl. most is tanulok, munkahelyet váltottam stb.)
...a másik a gyerek: ha te az iskolához jársz a kislányodért, akkor alsós lehet, tehát 10 alatti... egy majd 70 éves ember már nem erre vágyik. A fiam 11 (nem, nem kell már kísérgetni)- a korombeli férfiaknak is gond lehet elfogadni más gyerekét, nemhogy ekkora korkülönbséggel... a férfi gyerekei veled korúak.
...én fel merem vállalni, hogy ennyi idős csinos, rendezett életű nőként igenis alapvető igényem a kielégítő, normális, rendszeres intimitás, jó szex (nyilván más az, ha valaki mellett, valakivel együtt öregszünk meg és mindketten 80 évesen már inkább csak sétálunk vagy egymás kezét fogjuk). Elképzelhetetlennek tartom egy ilyen korú férfival, egyrészt az eltérő fittség (ok, KORÁHOZ képest OK- de azért na...), eltérő igények miatt stb.
Életvitel: te eljársz dolgozni, ő meg kapálgat a kiskertben vagy Luszeszitát néz vagy jár a te gyerekedért a suliba? :D
Korombelivel lenne jó megélni egy túrázást, a versenysportoló gyerekem meccsein való ugrálást/üvöltözést, a jó szeretkezéseket, a munkahelyi dolgokat megbeszélni, bevonódni egymás baráti társaságába, hobbijaiba, közösen tervezni akár utazást, közös megtakarítást, új közös otthont... vagy legalább ne hidrogénperoxidos lábvízben áztassa már a bütykeit, míg én pörgök :)
Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy egy ember- életkorától függetlenül- le tud tagadni 10-20-30 éveket, ez irreális mind testileg, mind pszichésen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!