Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt egy majdnem egy éves osszejaros kapcsolatom,ami tényleg arról szólt ,hogy szex és beszélgettünk jókat.Aztan egyre jobban azt éreztem,hogy valaki jött neki,mert eltűnt napokra! Akkor kértem mondja meg,legyünk őszinték egymáshoz! Akkor leírta ,hogy igen, megismert valakit,és úgy érzi,hogy lehet ebből valami komolyabb.En megköszöntem ,hogy elmondta,és nem is kerestem többet.Tiszteleben tartottam ,hogy lett egy kapcsolata.Eltelt azóta egy év, hallottam egy közös baráttol ,hogy nagyon komoly a dolog eljegyzés is történt.Ennek ellenére,egyiknap jött tőle követési kérelem instan,amit nem fogadtam el,hiszen egy éve lezártuk ami volt.Ma ismét bekövetett ,azok után ,hogy nem fogadtam el a múltkorit sem.Tudom megkapom,hogy mit számít ez nekem,és miért nem tőle kérdezem,de nem akarok vele semmilyen kontaktot!!Meg az esélyt sem akarom megadni,hogy foglalt emberrel pár szót váltsak.Csak érdekel,hogy anno ő vetett ennek véget,én normálisan elfogadtam , akkor miért csinálja ezt?Pláne egy év után?

ma 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Foglalt emberrel nem beszélgethetsz? :D Abban nincs semmi, hogy ráírsz, hogy mit akar, aztán letiltod. Már ha ez ennyire érdekel, engem mondjuk pont nem izgatna, csak tiltanám, ha idegesítene, hogy folyton bejelöl.
ma 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Le kell tiltani és kész. Csak jó lennél dugásra mint azelőtt.
ma 15:26
 3/8 A kérdező kommentje:
A többi platformon meg is történt:)Tiltottam.Es megtalált itt is.Igen nem beszélek,mert még az esélyt sem akarom megengedni annak ,hogy kiderüljön,és én legyek a sz@jha aki szoba áll a foglalt pasival.
ma 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem kell figyelembe venni, vagy ellenkezőleg és megírni neki hogyha még egyszer rád ír borítasz a jegyesének. :)
ma 15:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)Ez jó ötlet.
ma 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Szívesen. Remélem beválik.
ma 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:
45%

Lehet ilyen hamar megunta a jegyesét, hogy nyitna újra feléd. Az egyébként nem lehet, hogy amikor volt a közös évetek, akkor is titokban összejárt másokkal? Vannak ilyenek mindkét nemben, meggyőződésük hogy nekik több és jobb jár mint másoknak. Meg hogy bárkit átb*szhatnak szabadon a saját céljaik meg örömük érdekében. Mert nekik az jár, nekik azt lehet.

Jól tetted hogy nem jelölted vissza.

ma 16:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Nem volt róla tudomásom.
ma 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!