Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan, hogy kúrólájk?
Persze. Nagyon sok like nem arrol szol csak, hogy szia szép vagy.
Illetve ha barkinek is ezt mondanád az utcán, már az is félreérthető.
Ennek van értelme? Az ilyen "pucéran pózolós, pucsítós" képekhez mindig érkezik egymillió lákj és legalább 500 roma beírja alá, hogy "csuccsantatám a buládat csaje" meg 1000 proli munkás ugyanezt csak nem kisebbségi akcentussal.
Még akkor is, ha a kép egyértelműen a netről lett leszedve és egy troll rakta ki. Idióta, gyülevész banda.
A "kúrólájknak" nincs értelme. Egyedül az elkúrólájknak, de azt csak Fletó alkalmazhatja.
Te még nem láttál olyat? 😮 Keresni se kell!
Minden kicsit is szebb lány "nézd milyen szép vagyok, tetszem magamnak, ugye neked is?"-típusú, sokszor dekoltázst vagy popsit mutató fotója alatt tucatjával, százával vannak a kúrólájkok. A szépfiúk feszítős képei alatt is akadnak. Jelentése egyenlő a "dugnálak"-kal és az "aládfeküdnék"-kel.
Azt olvastam a kúrólájk azt jelenti, mikor egy ellentétes nemű, akivel már ismerősök voltatok, korábban feltett képedet lájkolja. Nem a sima lájkokra mondják a kúrólájkot.
Az érdekelne, hogy aki a fentebb leírtak szerint jár el az mindenképp a vonzalmát akarja kifejezni? Vagy van olyan férfi, aki nem is tudja, hogy ezt a visszamenőleges lájkolást "kúrólájknak" nevezik?
Szerintem túlságosan leszűkített ez a definíció. Minden kúrólájk, amikor nyilvánvalóan a testedet lájkolják, és azért lájkolnak, mert "bejövős vagy". Akár jelenlegi vagy régebbi ismerősök, akár gyakorlatilag idegenek.
Ha a két évvel ezelőtti kiskutyás képedet lájkolják, az nem éppen szó szerinti kúrólájk, de valószínűsíthető, hogy rejt érdeklődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!