Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan a mai világban, hogy (vkit akit munkából, suliból, egyetemről, bárhonnét alig vagy csak látásból ismernek) csak úgy elhívnak randizni személyesen vagy fbon?
Az internet kinyírta ezt az egész kezdeményezősdit.
Szinte mindenki el van kényelmesedve, ebben a rohanó világban pedig ez már pláne nem túl gyakori.
Vagy az, hogy a lányok olyan jó visszajelzéseket tudnak adni, hogy inkább nem is kezdeményezünk.
Én is egy teljesen normális srac vagyok. Ha a lány azt mondja, hogy nem, oké. De kb olyan reakciója van pár lánynak a leszólításra, mintha a fenekébe harapna az ember. Tényleg nem igazán értem.
Tapasztalatom szerint mindegy hogyan kerül kapcsolatba a két fél, a szimpátia fontosabb.
Sajnos engem úgy átvert a csaj a munkahelyen, hogy azt hazudta van valakije, közbe a hátam mögött egy közös ismerősünknek állandóan beszélt rólam... én tudtam mindenről a közvetítőnek hála :) Mondja azt hogy bocsi, túl jó vagyok hozzá, megbízhatóbb, szerényebb srácot akar, Dögöljön meg.
Hát én jelenleg ott tartok, hogy még "nyomi" se jelöl be egy se. Tényleg nem értem a helyzetet mert több srácról is tudom (közös ismerőstől is), hogy tetszek neki. Múltkor a saját fülemmel hallottam ahogy 2 srác kibeszélte, hogy én mit gondolhatok róla. Mindig körém állnak/ülnek, idegesen rám pillantgatnak, volt aki szemkontaktus közben a hajába túrt stb.
De kezdeményezni egy se mer, én pedig nőként nem fogok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!