Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai kapcsolatokban mennyire számít a közösségi oldalakon az interakció?
Az én fiatalságom még más volt. Ma már nagyon sokan a messengeren tartják a kapcsolatot és számít nekik a másik lájkja, vagy bármilyen internetes visszajelzése.
A tapasztalataitok alapján szerintetek mennyire számít például az, hogy valaki megnézi a másik 24 órás történetét vagy sem?
Bónusz kérdés: miért lett ennyire fontos a közösségi platformr a párkapcsolatokban is?
Egyéni, hogy kinek mennyire számít. Aki szereti magát a netre pakolni, annak nyilván ez a része is számít.
Én pl. nem vagyok öreg, de nem élek vele úgy. Üzenetküldésre muszáj használnom messengert pl., mert mindenki ott tömörül.
A 24 órás történetek meg sorban jönnek, ez nem jelent semmit. Amit az emberek kitesznek, azt megnézik, mindenkiét.
Nekem nem jelent semmit, nem is lájkolok, szivecskézek stb. A párom ezt eleinte nehezményezte, aztán elfogadta.
A story-kat pedig soha nem nézem. Ha egy közeli baráttal, rokonnal valami történt, majd szól, a többieket lecarom.
A facet unaloműzésre, hobby csoportok miatt és általános kapcsolattartásra használom, pedig huszonéves vagyok.
Nem korosztály, hanem ember függő.
Fuhuuu
Itt megy a huzavona hogy pàrkapcsolatban ki kinek mikor miért küldött kapcsolaton kívül szivecskèt.
Számít sajnos, nem hiába milliárdos biznisz az fb
ez hulyeseg, a messenger egy tokjo es gyors platform a kapcsolattartasra. igen, mi is ott tartjuk a kapcsolatot, mert kb az a legegyszerubb, legkezenfekvobb. semmivel se lenne jobb, ha pl. sms-ezgetnenk vagy emaileznenk vagy leveleznenk. csak dragabb lenne es lassabb. ezzel nincsen baj szerintem, orulok hogy nem az van, hogy napokat kell varni egy levelre.
ettol fuggetlenul en nem mosnam ezt egybe az online aktivitassal. valakinek ez fontos es aktivabb pl. facebookon, en abszolut nem es a pasim sem. ha kitesz valami sztorit, nyilvan megnezem, de ez szazadlagos, mert amugyis megbeszeltuk mar egymas kozott valoszinuleg.
Bírom, hogy az ilyen kérdések alatt mindig a java válasz a "nem vagyok fent Facebookon és ettől baromi értelmesnek érzem magam és jól be is írom minden online platformra" butamintaföld válaszolóktól jön.
Korlátoltság lvl 100000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!