Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar sok lány hamar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar sok lány hamar összeköltözni a kapcsolat elején pár hónap után?

Figyelt kérdés
Amikor pár évet azért lehetne várni vele.

2021. okt. 17. 10:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Ha együtt élek valakivel, jobban megismerem. Hamarabb eldöntöm, meg szerintem ő is, hogy érdemes-e egymásra időt pazarolnunk vagy sem.
2021. okt. 17. 12:55
 12/23 A kérdező kommentje:

Én azt kedvelem ha heti egy találkozó utána mindenki megy a maga dolgára.

Idő kell hogy több legyen

2021. okt. 17. 12:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze magyarán csak baszni akarsz... Akkor ezt nyögd ki!!
2021. okt. 17. 13:10
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
Heti egy találkozó nekem még egy szexkapcsolatban sem lenne elég. Min. 2. És nem akarok összeköltözni senkivel.
2021. okt. 17. 13:14
 15/23 A kérdező kommentje:
Minden kapcsolatom meghalt elég hamar sajnos.
2021. okt. 17. 13:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fontos tényező a kor, az élethelyzet, a lehetőségek. Én például a minimum egy évet biztosan kivárnám az összeköltözés előtt, mert….

- fiatal huszonéves vagyok és még ezerféleképpen alakulhat az élet, ennyi idősen az ember nem élethosszig tervez, hogy legyen bármi már úgyis együtt maradunk, jó lesz az úgy

- biztosan várnék addig is, amíg úgy érzem biztosak az anyagi lehetőségeim ahhoz, hogy teljes mértékben fedezni tudjam minden szükségletemet

- nincsen saját lakásom és mivel a korombeliek érdekelnek, ezért valószínűleg a páromnak sem lenne, szülőhöz nem költöznék, egy közös albérlet pedig azért sok felelősség jár, szerződést kötünk, kauciót fizetünk stb.

- mindenképpen szükségem lenne ahhoz időre, hogy egyáltalán csak megismerjük egymást, kialakuljanak az érzelmek, tisztázzuk kinek mi fontos, mik a prioritások, miről hogyan gondolkozik, mik a tervei stb., stb.

2021. okt. 17. 15:00
 17/23 anonim ***** válasza:
88%

Én sose szerettem másokkal/párommal együtt élni így tuti többet várnék vele. pár hónap alatt nem lehet a másikat megismerni... Egy idegen kb.

Persze megértem azt is akinek már gyerek van, csokosodni akarnak, gyorsan házasodni, stb. Kell a válási statisztikába is valaki.

2021. okt. 18. 04:37
 18/23 anonim ***** válasza:

17

Én is tudnék ítélkezni az ilyen Pató Pálokról, de nem teszem. Legjobb tudomásom szerint az összeköltözéssel a földrajzi pozícióm változik, nem a családi állapotom vagy az ivarsejtjeim állapota. Vagy te talán valami elbaszott kommunában élsz, ahol az a házasság és a gyereknemzésre invitálásfő mozzanata, hogy összebútoroztok?

Az érdekes, mert akkor kapásból 6 emberrel vagyok már házas, annyi albérletben éltem másokkal az egyetemi éveim alatt. És a párommal is néhány hónap után összeköltöztünk, pedig egyikünk sem akar gyereket és együtt egyűjtöttünk éveken át a saját esküvőnkre is, amit csak 5 év együttélés után léptünk meg. Ki érti ezt...

Néhány ember úgy beszél a hosszas beszélgetésekről meg az összeköltözésekről, mintha az ellenségével vagy egy száma érdektelen emberrel kellene csinálnia, nem valakivel, aki az első néhány randi után egyre szimpatikusabb és akivel legszívesebben éjt nappallá téve beszélgetnél és mindent meg akarnál osztani, annyira érdekes és annyira passzol hozzád. Csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik nem tudnak így érezni a kapcsolatuk elején a párjuk iránt, komolyan. Azt hittem, ez alapvető, de ezek szerint csak én vagyok a szerencsés. A szememben aki egy hetet vagy több időt érleli magát a következő randiig, azt sugallja, hogy egyáltalán nem lelkes és nem érdekli, hogy lesz-e folytatása a dolognak. Dehát, kellenek azok az emberek is, akik lógva hagynak másokat, különben túl sok ember élne valódi párkapcsolatban. 😘

2021. okt. 18. 07:30
 19/23 anonim ***** válasza:
15 vajon miért??
2021. okt. 18. 07:35
 20/23 anonim ***** válasza:
53%
18, Igen mert együtt élni izgalmasabb, mint várni a következő randit nem? Az együtt éléssel kb. el is veszik a kezdeti izgalom fázis, hogy várod a találkozót, izgatott vagy. Ott van minden nap melletted akkor mi az izgalmas benne? Persze meg értem én, van aki képtelen arra, hogy egyedül legyen 5 percet is, annak ez opcionális.
2021. okt. 18. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!