Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar sok lány hamar összeköltözni a kapcsolat elején pár hónap után?
Par évet ? Felnőttként ??
Jó vicc :)
Lakva ismerszik meg az ember, plusz melo és más teendők mellett ide oda ingázni ( nem mindenki helyben talál part ) sem időben sem pénzben nem kevés.
És pasi?
"Par évet ? Felnőttként ??"
AZért nem mindegy, hogy a 20-on alig éves vagy 30 körül vannak.
Azért nem mindegy, hogy mennyi az a pár hónap... 2 még kevés, 6-8 viszont már elég szerintem, ha valaki hosszú távra tervez, pl. családot szeretne alapítani néhány éven belül.
Ha nem ez a cél, akkor nem kell erőltetni az összeköltözést, de akkor ezt tisztázni kell időben.
És mire szeretnél várni? Én nem akarok abban a tini szerepben rostokolni és 3 napot vagy egy hetet epekedni egy randira, mint kamaszként. Én úgy igazán testközelből akarom azt, aki valóban érdekel, meg akarom látni viszonylag hamar, hogy milyen összedolgozni vele a hétköznapokban, nem akarom utazásra meg egyeztetésre elcseszni az időt, ha aludhatunk egymás mellett is és csinálhatjuk a dolgainkat együtt is.
Unom és utálom az ilyen megalszik a tej a szájában fazonokat. Ezek azok, akik sosem fognak igazán eldönteni semmit. Ezek azok, akik 10 év után sem veszik el a párjukat, de mégis azt ígérik...
4 oka van.
1: nem akar otthon lakni a szüleivel.
2: el akar költözni a lakótársaitól.
3: ha egyedül él, akkor olcsóbbra jön ki a lakbér-rezsi, ha ketten fizetitek.
4: nagyon kétségbe van esve, és be akarja biztosítani magát, be akarja fejezni az ismerkedést, mert végre talált valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!