Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bármilyen okból kifolyólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bármilyen okból kifolyólag nem lehetne kapcsolatod a következő években, sem munkahelyed, lennél támogatói kapcsolatban? Férfiak válasza is érdekel!

Figyelt kérdés

Bármi érdekel. Mondjuk mostantól a szüleid napi 24 órás ellátásra szorulnak és senki sem tudja vállalni, te meg nem tudsz annyit kitermelni, hogy fussa ápolóra, javulna pedig nem fog az állapotuk. Egyszerűen kellesz oda és nincs más, aki vállalná, csak néha futja pár órás kiruccanásokra az idődből, amíg hívsz hozzájuk ápolót.

Ez csak példa, de sok ilyen lehet. Alkalmi kalandok vannak, alkalmi munkalehetőségek 3 órára.. miért ne kötnéd össze a kettőt, ha tudod, hogy nincs más lehetőséged, mert egy randira sem tudsz rendesen elmenni?

2021. okt. 14. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Már így is évekig kibírtad, de 10+ évet nem bírsz ki normálisnak látszó kapcsolatok nélkül"

Nem a 7-es vagyok, de kibírtam, sőt, nem "bírni" kellett, mert az szenvedést feltételez.

Te hány év magány után szopnál faaszt?

2021. okt. 15. 11:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Már 2-3 év után beleugrottam alkalmiba és utána rossz volt. Egyszerűen kell más ember érintése, egy kapcsolat "látszata", alkalmik kicsinálnak lelkileg, ha már igazi nem futja és nem is fogja. Ha pénz is jön belőle, akkor még jobb. Alkalmi partnerekkel sem lehet megcsinálni többször, hogy rákészül és lemondod az utolsó pillanatban, mert nem tudsz elszabadulni. Egyszer még tűrik, utána nem. Jelenleg 8 éve nem volt kapcsolatom, kb 4 alkalmi volt összesen és megőrülök a magánytól, a fiatalságom meg elillan. Kell(ene) akivel beszélgethetek, aki vár rám, és aki rugalmas mert van más dolga is, de nem gondolkozik komolyban, mert nem tudom megoldani. Ilyet nőként is nehéz találni, pláne hogy nem akarod elmondani a dolgaidat, csak azt látják, hogy hopp lemondod egyszer, elkésel még egyszer, csak 20 percet tudsz maradni harmadszor..

Aki rá van szorulva, hogy pénzért szerezzen valakit, az rugalmasabb szerintem, elfoglalt és nem feltétlen érdekli, ha épp nem jön össze, hozzá van szokva, gondolom, ha már pénz nélkül nem tud nőt szerezni, akkor örülni fog, ha néha néha összejön egy egy találkozó.

Nem tudom miért kell ilyen közönségesnek lenned, a szex része az orális szex is, képzeld 1 hét magány után is összejönnék olyannal, akivel szívesen lefeküdnék és "szpnék fszt", pusztán mert szeretnék. Nem tudom miért állítod úgy be, mintha valami borzalmas dolog lenne az orális szex, ami csak pár év magány után bevállalható.

Még vagy 15 évig biztos ez lesz, munkanélküliség, időhiány, addig meg megöregszem.

2021. okt. 15. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, viszont webcamen is tudnék pénzt gyűjteni, és akkor nem kell, hogy fizikálisan hozzám érjenek.
2021. okt. 16. 09:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez mit jelent hogy tamogatoi kapcsolat?
2022. ápr. 16. 15:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Sztem is van megoldás. El kell menni plusz munkat vallalni es a szulok mehetnek szoc otthonba. Az hogy Te ezzel magyarazod hogy ezt akarod csinalni az mas teszta. Mond hogy Neked ez belefer , tetszene is es kesz. De ne azt hogy nics mas megoldas. Csak keresni kell.
2022. ápr. 16. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!