Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyha az egyiknek nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha az egyiknek nagyobb egzisztenciája van a másiknál melyik a jellemzőbb, a kevesebb keresetű lehúzza a szintjére vagy a magasabb keresetű felviszi a partnerét?

Figyelt kérdés
Lehet olyan magasfokú, mély szeretetet kialakítani, hogy a kevesebbet kereső eredményesebb életet érjen el? Vagy inkább az jellemző, hogy szeretet ide vagy oda az alacsonyabb keresetű mindig lehúzza?

2021. okt. 14. 07:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
sosem érdekelt más pénze, ha a dupláját keresi felőlem akkor is arra költi amire akarja. F
2021. okt. 14. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Leírom a saját sztorim. Vagyis a szüleimét. Apám jól menő vállalkozó volt. Lakás, autók, vagyon, mindene megvolt, és remekül bánt a pénzzel. Erre jött anyám, vidéki csóró családból, virágárus volt, később meg hivatalokban dolgozott ideig-óráig. Nos az évek alatt apámat tönkretette mentálisan és anyagilag is. Rá voltak bízva a számlák, hogy ő fizesse be, nos évek alatt (nem tudni mire) elköltötte azokat a pénzeket, így apámat adósságba tolta. Apám vállalkozása befuccsolt, elkellett adnia mindenét, napról-napra élnek..senki sem tudja miért nem tudta soha ott hagyni ezt a nőt..

(Én nem velük nőttem fel hálistennek.)

Szóval ilyen is van, sajnos.

2021. okt. 14. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Kétszer annyit keresek mint a párom, de mi mindkettőnk fizetését közösként kezeljük, így szimplán csak jobban élünk mintha én is ugyanannyit keresnék.

De ez párfüggő, ismerek olyat ahol nem így van, a többet kereső fél igazodik a "szegényebb" félhez.

2021. okt. 14. 11:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a barátom kereste a sokszorosát, aztán indított nekem egy vállalkozást. Szóval ő a szintjére húzott, és ez a normális szerintem.
2021. okt. 14. 11:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért húzná le? Közös hajóban evezünk, ha ő többet keres az mindkettőnknek jobb.
2021. okt. 14. 13:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!