Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha az egyiknek nagyobb egzisztenciája van a másiknál melyik a jellemzőbb, a kevesebb keresetű lehúzza a szintjére vagy a magasabb keresetű felviszi a partnerét?
Leírom a saját sztorim. Vagyis a szüleimét. Apám jól menő vállalkozó volt. Lakás, autók, vagyon, mindene megvolt, és remekül bánt a pénzzel. Erre jött anyám, vidéki csóró családból, virágárus volt, később meg hivatalokban dolgozott ideig-óráig. Nos az évek alatt apámat tönkretette mentálisan és anyagilag is. Rá voltak bízva a számlák, hogy ő fizesse be, nos évek alatt (nem tudni mire) elköltötte azokat a pénzeket, így apámat adósságba tolta. Apám vállalkozása befuccsolt, elkellett adnia mindenét, napról-napra élnek..senki sem tudja miért nem tudta soha ott hagyni ezt a nőt..
(Én nem velük nőttem fel hálistennek.)
Szóval ilyen is van, sajnos.
Kétszer annyit keresek mint a párom, de mi mindkettőnk fizetését közösként kezeljük, így szimplán csak jobban élünk mintha én is ugyanannyit keresnék.
De ez párfüggő, ismerek olyat ahol nem így van, a többet kereső fél igazodik a "szegényebb" félhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!