Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért háborognak egyesek itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborognak egyesek itt azon, ha egy 40-50 éves férfinek 15-20 évvel fiatalabb barátnője van?

Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 16:43
1 2 3 4
 31/33 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én háborogni nem szoktam, én gúnyolódni szoktam azokon a férfiakon, akik ilyenek, mert ultragáz és az esetek nagy részében nem őszinte indokok állnak mögötte. Nagy különbség.

Persze, tudom "de a férfiak később érnek".

Tényleg? Akkor miért nem kezdik később az iskolát vagy óvodát, miért nem tartjuk bent őket plusz 3 évre középiskolában, és ugyanazon korosztályban miért van több férfi vezető? Elég érettek, hogy ugyanazzal a női korosztállyal járjanak tanulni, de mikor a randizásról van szó, akkor hirtelen tehetetlenek és éretlenek meg mittomén. lol

2021. okt. 13. 20:04
 32/33 anonim ***** válasza:
46%

Èn 28 vagyok a párom meg 45.

Nincs lepusztulva, sőt egy tizessel fiatalabbnak nèz ki.

Nekem mindig az idősebb férfiak jöttek be,a körmyezetem is elfogadta, h ilyen vagyok

2021. okt. 13. 22:28
 33/33 anonim ***** válasza:
57%
Nekem is mindig az idősebb pasik jöttek be, csak az első volt magam korabeli, de neki annyiból állt az élet, h "buli van, be kő b@sznyi", nem tudta a pénzét sem beosztani, hó végén úgy nem volt semennyi pénze, hogy otthon lakott, és kocsija sem volt. Távolabbi tervei között szerepelt ugyan a gyerekvállalás, de milyen épeszű nő mert volna így családot alapítani vele? Bár az ő véleménye az volt, hogy akármennyi pénze is van, vagy nincs az embernek, nem számít, csak gyereke legyen minél több. Egyszer elgondolkodott azon is, hogy lovat vesz, amikor megkérdeztem, miből tervezi etetni, a mittudomén volt a válasza. Itt és ekkor leszámoltam a fiatal pasikkal, és soha többet nem volt, és nem is lesz korombeli, csak jóval idősebb. Amúgy meg még amikor a földből is alig látszottam ki, akkor is a nekem már bácsinak számító pasik tetszettek. Most is 10 évvel idősebb a párom, és nincs pénze, nem azért vagyok vele. Szerintem a férfi 40től kezdődik,-de akár ötvenes is lehet, szerintem még az is illik hozzám, én 36 vagyok- imádom, amikor érzem, hogy érett, igazi ízig-vérig férfi, ha egyedülálló lennék, csak ilyennel kezdenék megint.
2021. okt. 14. 06:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!