Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak egyesek itt azon, ha egy 40-50 éves férfinek 15-20 évvel fiatalabb barátnője van?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 16:43
21/33 anonim válasza:
Én egy ismerősömet tudom felhozni példának, aki nála 20 évvel fiatalabb nővel jött össze. Természetesen, mondtuk neki, hogy sokat ne várjon tőle, hiszen nemsokára majd a nő keres magának hozzá közel álló korosztályból, de nem így lett. kb. 15 éve vannak együtt. Azóta házasok és teljesen jól megvannak. Szóval, nem biztos a kor számít, hanem az, hogy kinek, ki jön be és mit lát a másikban! A szerelem mindent visz! :)
22/33 anonim válasza:
Anyaként nem örülnék, ha a lányom elkövetné azt a hibát, hogy 20 évvel idősebb pasihoz megy hozzá. Nyilván nem tiltanám meg neki és nem cirkuszolnék, de tudom, hogy 12 év korkülönbség is sok, nemhogy 20!
23/33 anonim válasza:
Csak a nők, az incelek, meg a csöves diákfiúk háborognak, mert xar dolog a valóság nekik.
24/33 anonim válasza:
Szerintem ebbe senkinek nincs joga beleszólni. Butaság azt hinni hogy egy fiatal nő aki egy idősebb férfival van az nem kell senkinek. Igy hozta a sors, a szerencse, az élet. Egy fiatalabb nő tanulhat is egy idősebb partnertől aki valamit már letett az asztalra és itt nem a szexuális részt értem. Egy üzletember mellette a nő is sikeres vállakozást indíthat ha a férfi szellemi tőkéjét kamatoztatja (vonatkoztassunk el az anyagitól). Az incelek ezt valahogy nem szeretnék megérteni és azt gondolják hogy csakis a selejt lesz egyutt egy idősebb férfival. Pedig a valóságban nem minidg igaz ez az elmélet. Annemarie Lindner a 20 valahány éves üzletember ferje mellett kezdte megalapozni kozmetikai céget 1960-ás években közel 40 évesként és ma az egyik legnagyobb német ökológiai szépségápolási márkává érett az Annemarie Börlind márka amit üzlettársával alapított. Szerencsére a kiemelkedő sikert meg is érte Annemarie Lindner asszony aki 96 évesen 2016-ban halt meg. [link] 2007-es felvétel, itt 87 éves.
25/33 anonim válasza:
*20 valahány évvel idősebb férje mellett
26/33 anonim válasza:
Milyen valóság? A férfiak nagyon kis részének jut sokkal fiatalabb nő, mert a legtöbben rémisztően le vannak pusztulva már 40 évesen is.
27/33 anonim válasza:
Annemarie Lindner helped Walter Lindner with the office work in his company. Despite the age difference of 22 years between them, the young woman was drawn to the dynamic man. When they married on June 15, 1946, Annemarie Lindner was 25 and Walter Lindner was 48.
28/33 anonim válasza:
Talàljatok màr ki valami új témàt, màr vagy 10 éve ezen szenvedtek.
29/33 anonim válasza:
Szerintem felesleges bármelyik oldalnak is bizonygatni bármit is. Mindig is lesznek olyanok, akik ezt leszólják, csak mert ők másképp működnek. Pl. a halál téma is eléggé nagy tabu volt mindig is és most is.
Aki így érzi jól magát, éljen így (én is csak idősebb férdiakhoz vonzódom, már "kisebb korom" óta), aki meg nem, az ne elmebetegezze le a másikat lehetőleg
:)
L
30/33 anonim válasza:
Szerintem senki nem háborog ezen. Az viszont vicces, amikor középszerű vagy átlag alatti férfiak arra verik itt magukat, hogy ők betöltik a 30-at, meg a 40-et és hirtelen félistenek lesznek és majd a huszonéves nők ácsingózni fognak utánuk. Ezt próbálják beadni itt, hogy ez a default, miközben, ha megnézi az ember, általában a sikeres, tehetős és/vagy rendkívül jókinézetű idős férfinak adatik csak meg a fiatal szép nő. Máskülönben miért jönne össze egy fiatal lány egy vén kujonnal? Hülye, aki azt hiszi, hogy neki annyira megnyerő a személyisége, hogy ledobják magurkól a bugyit a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!