Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen koru az a nő aki eseteben ha egy 50 eves ferfi mellett van akkor senki se cinkeli kor miatt egyiket se?
Szerintem ez testalkat kérdése is inkabb.
Mert pl egy 30 as topmodell sztem érdekesen nézne ki egy 50 es "tata"mellett, de egy lepukkant elhizott 30 as nő már fel se tűnne
Attól függ. Az 50-es fószer egy hollywood-i pasi, aki a magyar 30-asokat is lepipálja?
Mert Colin Firth 60 éves, és szerintem qrva jól néz ki, nem érdekelne, ki "cinkelne", ha vele lennék.
Azért nem kell Hollywoodig menni, mert kis hazánkban is vannak 50+-os pasik, akik simán verik a 30-as pasikat.
Kérdező, ha téged nem zavar a korkülönbség, és szereted az illetőt, akkor ne foglalkozz senki véleményével! Éljétek az életeteket, ahogy nektek jó, a cinkelődések előbb-utóbb elmúlnak. Minden csoda 3 napig tart
5.-nek.
+1
Magamnak választok párt, nem anyámnak, nem a kollégáimnak, nem a metrón a proliknak, nem a ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!