Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek beleszeretni egy nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek beleszeretni egy nős férfiba akinek a szeretője vagyok. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Felejtsem el vagy várjam meg, míg elválik?

2021. okt. 13. 11:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem tudja, érzi. Ha ki is mondod, le fog lépni.
2021. nov. 5. 08:58
 22/41 anonim ***** válasza:
37%

Hogy indult? Az okosabbja már az elején, amikor be akar fírolni, kijelenti, hogy csak akkor menj bele vele a kapcsolatba, ha elfogadod, hogy nem válik.

Én két hónapig bírtam, hogy telefon közelbe legyek, várjak, hogy hív, nem hív, találkozunk, vagy nem. Aztán kiszálltam. Van, akinek nem való az ilyen felállás: a másik éli a családjával az életét, programokat csinálnak, a szerető meg készenlétben várja, hogy mikor szán rá heti 2-3 órát. Ha kirobbanó szerelem, akkor talán van perspektíva, de ha csak szeretői viszony, akkor egy nő csak az idejét hagyja lopni, s elmennek mellette a normális lehetőségei.

2021. nov. 5. 09:10
 23/41 anonim ***** válasza:
29%

Ahogy utolsó írja, ha a férj is többet akar tőled mint kufircolni,

akkor van rá esély, de ha csak egy program vagy neki,és a családját

is szereti, nem fogja őket elhagyni miattad soha.

2021. nov. 5. 10:09
 24/41 anonim ***** válasza:
15%

Felejtsem el vagy várjam meg, míg elválik?"

99%-ban nem szoktak elválni. Tehát várhatsz te ameddig akarsz !

2021. nov. 5. 10:37
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
Igazi társnak az ilyen fickó/ nő nem opció. Gondold végig, most mit csinál!? Hazudik, átver.....amilyen gyorsan lehet, zárd le a kaocsolatot.
2021. nov. 5. 15:56
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

24-nek

Azért van ilyen kevés válás? 100-ból csak 1 válna el? Nem hinném, hogy így van, rengeteg olyan nőt ismerek, akinek a férje lelépett egy másik nővel.

2021. nov. 6. 08:21
 27/41 anonim ***** válasza:
15%

Az ilyen ribizliknek nem jár boldogság.

Hogy tudsz minden nap a tükörbe nézni?

2021. nov. 6. 09:18
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Mit tudsz tenni?

Találj egy olyan férfit, aki szingli és nem leszel egy mérgező ember, mint a pasi, akitől várod, hogy elváljon a feleségétől!

2021. nov. 6. 09:19
 29/41 anonim ***** válasza:
68%
A foglalt f@sz finomabb?
2021. nov. 6. 09:20
 30/41 anonim ***** válasza:
36%

23-as

Aki igazán szereti a családját nem tesz ilyet.

2021. nov. 6. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!