Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek beleszeretni egy nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek beleszeretni egy nős férfiba akinek a szeretője vagyok. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Felejtsem el vagy várjam meg, míg elválik?

2021. okt. 13. 11:29
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
24%
Rakd vissza a gerincedet és hagyd ott. Ja, hogy ehhez gyenge szr vagy??
2021. okt. 13. 12:58
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazából a várás az, hogy azt csinálod amit eddig, akkor várjàl rá nyugodtan. Ugyanott vagy mint most.

Majd ha jön a társad akkor meg lezárod ezt a... szexkapcsolatot és élhetsz pàrkapcsolatban remélhetőleg egy őszíntébe és nem valami hasonlóban mint a mostani kandúrral, csak ott te lennél a feleség a változatosság kedvéért.

2021. okt. 13. 13:07
 13/41 anonim ***** válasza:
83%
De miért a kérdezőt ostorozza mindenki? Nem ő tartozik hűséggel az asszonynak. Itt a hapsi a gyenge sz,r, az meg hogy ez kell a kérdezőnek... hát Istenem, mindannyiunknak van amikor beérjük a kevesebbel, az olcsóbbal. Étterem helyett Meki, pamut ruha helyett olcsó nejlon stb. Most pont azon akadni fenn, hogy valaki férfiből a sacondhandre bukik...
2021. okt. 13. 13:12
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, hogy neked mi a jó. Ha jó az neked, hogy jó a szex, jól bánik veled, mikor találkoztok, míg együtt vagytok, akkor élvezd. Ha úgy érzed, hogy kezd fájni a dolog és többet szeretnél vele lenni, akkor inkább felejtsd el, mert nem fog elválni.
2021. okt. 13. 13:49
 15/41 anonim ***** válasza:
78%
Nekem több ismerősöm elvalt 😲😲😲😲És nem a feleség dobta ki, hanem mentek maguktól. Sőt volt egy pár ahol a feleség, meg lement kB kutyaba és próbált bekulni...
2021. okt. 13. 13:52
 16/41 anonim ***** válasza:
18%

Válás után miert kene a szereto párnak, ha az válás nelkul is megvan?

Valás utan sztem keresnek masik párt

Es max csak beérik a szeretovel mig nincs lo.

2021. okt. 13. 14:05
 17/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. okt. 13. 16:41
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek a környezetemben több olyan 40-50-es (családapát!) akik elváltak. Na hogy most szerető miatt, vagy azért, mert már nagyon nem voltak rendben otthon a dolgok, azt nem tudom. Van ilyenre is, olyanra is példa. Túl sokáig szerintem ne kínozd magad, ha így nehéz neked. Van bármi jel arra, hogy válna? Vagy csak üres szavak/hitegetés? Mióta tart?
2021. okt. 13. 20:32
 19/41 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk is így indult a kapcsolat. A sok negatív komment után én az tudom írni, hogy miattam elvált. Egy másik barátnőm miatt is lépett a férfi. Szóval az nem igaz, hogy sosem válik el meg csak egy szerető. Ha igaz őszinte érzelmek vannak mögötte, akkor meglépi. :)

Annyi, hogy húzz egy határt, ha nem lép szakíts vele, és az idő eldönti, ha nem bírja nélküled akkor úgy is elválik. Ha tiédnek kell lennie, akkor a tiéd lesz, és senki sem szólhat bele.

2021. okt. 16. 22:06
 20/41 anonim ***** válasza:
39%

Azt hiszed, ha feleségét csalja akkor majd téged később nem fog?

Mondjuk meg is érdemelnéd.

2021. nov. 5. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!