Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féfrfiak ti utasítottak el szexuális egy nőt? Vagy ha egy nő próbálkozik (persze ha egyedülállóak vagytok) akkor az ha nem is komoly kapcsolatra, de szexre mindenképp "használjátok"?
#9, Nem tudom tudod-e, de a nyelv használat arra jó, hogy megértsd a másikat. Ha el is ír két szót egy ragot meg lehagy még érthető mondat.
De ahelyett hogy a kérdésre válaszolnál inkább villogtatod az általanos iskolás nyelvtantudásodat és megpróbálsz egy nagyon alacsony dobogóról lenézni másokra. 😄 Ez az amivel van baj, nem azzal hogy 2 szót elgépel, egyről meg lehagy egy ragot.
Mert a román az miért jelző számodra??
Na, ez már téged minősít...
Egyébként megsúgom, az embert az írása minősíti.
Hogy észre veszi-e a hibáit, hogy az észrevett hibákkal kiadja-e a kezéből az írását...
#14, Az embert sokkal inkább jellemzi hogy mit ír, mint az hogy hogyan.
Vannak például rendkívül okos, de diszlexiás vagy diszgráfiás emberek, akiknek a fejében temérdek magvas gondolat van csak képtelenek helyesen kifejezni magukat. És jól ismerjük a körmönfont média munkást is, aki a magyar nyelv tökéletes és választékos használtával ír le ocsmánysagokat, félrevezető és kifejezetten káros hatású cikkeket.
Védhetetlen az az álláspont, amit képviseltek. Ez az egyszerű proli elitizmusa, aki attól akarja különbnek érezni magát, hogy elvégezte átlagos képességekkel az elemit.
Egyébként megsúgom, az embert az írása minősíti.
Potosan. Nem a jelleme, a személyisége, a véleménynyilvánítása, vagy hogy hogyan bánik az emberekkel... hanem az, hogy itt gyakorin hogyan fogalmazta meg a közeldőjét, és hány helyesírási hibát vétett egy mondatban. :))
Hát pl. azért, mert taszított, nem tartottad vonnzónak, nem tetszett az illata, irritált a személyisége.. stb.
Én nő vagyok, de nálam sokszor megesett már, hogy valakit nagyon vonzónak találtam külső szempontjából, de egyszerűen amikor szóba elegyedtem vele annyira kiábrándultam, hogy még a szextől is elment a kedvem.
:))) értem.
Hát jó ezt a szemszöget is ismerni.
Bár hallottam már hasonlókat férfi ismerőseimtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!