Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinálni ezesetben? (lent)
az az egésznek a lényege, hogy lehívtam most a nyár utolsó hétvégén pár barátom a nyaralónkba egy utsó nyárzáró party-ra és többekközt egy lánybarátom is + egy barátnőjét... és a barátnőjével péntek este rámozdultam...
annyi volt hogy a szobában feküdt ,felmentem,dumáltunk smároltunk, tapi stb... de nem fugáztam ,mivel picit ivott is , de nem volt kiütve, szóval tudott a világáról...
az egész lényege az,hogy eléggé megtetszett meg minden ,viszont mindektten pont egy hónapja vagyunk sziglik, engem nem viselt meg a csajal való szakitás, viszont őt a csávó kicsit mivel a forma szakított , ő vette el a szüzességét, meg 4 hónapig voltak együtt... és most igy kb még mindig az exén agyal..
szerintetek mi a répát csináljak ?
19:41
Aztmondod akkor,hogy meglehet? :S
és kb milyen időközönként irjak rá...?(most nem ugy értem h minden 3. nap vagy ilyesmi...:P )
mert mondta még amikor hazajöttünk, azután való este, hogy ha lessz még ilyen házibuli a nyaralónkba, akkor hivjam meg midnen...
szóval...nem szeretnék tényleg sűrűn ráirni meg minden..az ugy tök ratyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!