Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinálni ezesetben? (lent)
az az egésznek a lényege, hogy lehívtam most a nyár utolsó hétvégén pár barátom a nyaralónkba egy utsó nyárzáró party-ra és többekközt egy lánybarátom is + egy barátnőjét... és a barátnőjével péntek este rámozdultam...
annyi volt hogy a szobában feküdt ,felmentem,dumáltunk smároltunk, tapi stb... de nem fugáztam ,mivel picit ivott is , de nem volt kiütve, szóval tudott a világáról...
az egész lényege az,hogy eléggé megtetszett meg minden ,viszont mindektten pont egy hónapja vagyunk sziglik, engem nem viselt meg a csajal való szakitás, viszont őt a csávó kicsit mivel a forma szakított , ő vette el a szüzességét, meg 4 hónapig voltak együtt... és most igy kb még mindig az exén agyal..
szerintetek mi a répát csináljak ?
Idővel biztos összejön.
Ezen sírok: A forma szakított :DDDDD
nem arrol van szó ,hogy töketlen voltam, mert egyre több mindent engedett, (először még a bugyijába sem engedte, hogy benyuljak, később viszont már igen ;P )
hanem csak arrol ,hogy már kicsit csajhiányom van , és már kéne egy normális barátnő,és ugy gondoltam, hogy akár ő is lehetne az ideális... itt lakik tök közel, meg minden...
jah amm 16 vagyok ..azt elfelejtettem irni. :)
01:21
tényleg? miből gondolod... ? :(
Jah most vettem észre h én vagyok az 1:21 :D Én se hülyülök meg :D
Na szal, ezért tudtok összejönni, mert ha bejössz neki (és azért gondolom, mert becsiccsentve jól elvoltatok, meg a szöveged alapján nem egy 'semelyiklánnyalsetudokösszejönni' gátlásos félénk fiúnak tűnsz - nem azért írtam, h őket leszóljam, csak most ez a kérdezőnek szól) akkor az nem fog az utatokba állni, hogy kicsit friss még a szakítás. Csak figyelj oda, hogy óvatosan közelíts, ne sürgesd a járással vagy ha már jártok a szexszel vagy ilyesmi, hanem szépen türelmesen beszélgess vele. Tudom, hogy pocsék várakozni, de ha nagyon bejön a leányzó, megéri - mi kb egy hónapig ezt játszottuk a mostani barátommal, míg nem bírtam ellenállni, és már 1 éve járunk - szóval hosszabb távon megéri a megértés és a türelem :)
09-01 23:20
:D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!