Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi tetszik azon a férfin aki jelenleg a szívetekben van?
Figyelt kérdés
Külsőre gondolok.2021. okt. 7. 14:40
11/30 anonim válasza:
A gyönyörű zöld szemét, a szexi mosolyát, az erős kezét, a férfias kisugárzását.
12/30 anonim válasza:
#2: mintha az en pasimat irtad volna le:D ugyanezek tetszenek benne nagyon + a mosolya es stilusa.
13/30 anonim válasza:
Magas, vékony alkatú. széles vállú és nagyon helyes, különleges arca van (kifejezetten cuki, de közben férfias is). 8 éve a párom.
14/30 anonim válasza:
A borotvált fejét,a széles vállait,a határozott férfias stílusát.:)
Kár,hogy plátói csak.:(
15/30 anonim válasza:
Nehéz leírni. Tetszik a fejformája, a nyaka, szívesen adok oda puszit. Neki jól áll, hogy nincs arcszőrzete és rövid a haja (pedig voltam oda az ellentétjéért is). Tetszik, hogy magas, férfias alkatú (izmos, de van egy kis husija, ami számomra szerethetőbbé teszi). Tetszik, hogy praktikus, egyszerű az öltözködése, semmi flanc, semmi giccs.
16/30 anonim válasza:
Az hogy kis macis. Nem elhízott pohos medve hanem kis macika aki izmos erős de van pocakja.
Előtte bárkin utáltam a szakállt de rajta nagyon tetszik , jól áll neki, passzol az arcàhoz a karakteréhez.
17/30 anonim válasza:
Nem túl magas hála Istennek, izmos, te nem gizda (van pocak, meg minden) szakállas, szép a szeme, halk, intelligens hangja van, szemüveges, és elvált apuka, tündérien bánik a gyerekeivel.
18/30 anonim válasza:
Az orra a kedvencem, férfias. Kidolgozott teste van, fekete haja, hozzá zöld szem. A mosolyától teljesen olvadok. Tetszik, hogy karizmatikus, népszerű, sok nőnek bejön, mégis én vagyok számára a minden.
19/30 anonim válasza:
Aki az én szivemven van:190 körüli, sportos koreai pasi, nem az a vekony fajta, europai testü. Gyönyörű a szeme, selymes sötét haja van, tetszik a mosolya, baromi jol nez ki öltönyben. Gazdag, de ha nem lenne, akkor is o kene.
20/30 anonim válasza:
A szőke göndörített haja. A gyönyörű szemét. És hogy izmos, férdias
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!