Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket küldtök egy olyan lánynak, aki tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Olyan helyzetre gondolok adott esetben, mint pl. egy szupermarketi vásárlás közben vesztek észre valakit. Tehát idegenek vagytok egymás számára. Illetve mennyi ideig emlékeztek egy adott lányra?2021. szept. 26. 15:07
1/5 anonim válasza:
Ha akarok valamit, lépek, nem jelezgetek. Ha nem mentem oda, annyira emlékszem, mint a többi emberre, aki nem keltette fel a figyelmem.
2/5 anonim válasza:
Én tüzet rakok a szupermarket közepén, amiket női fehernemukkel táplálok, ezzel adok jelet, hogy kész vagyok a párzási rituáléra.
3/5 anonim válasza:
Nem kuldok semmi jelet. Rengeteg szep no van, most akkor valami echo generatorkent kene mukodnom? Az, hogy valaki jol nez ki meg boven keves ahhoz, hogy meg akarjam ismerni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Persze, tisztában vagyok vele. Én pl. sosem mennék oda egy idegenhez, akármennyire is tetszik, jól néz ki. És nem amiatt, mert én vagyok a lány, hanem azért elég fura, ha valaki csak "letámad", akit sosem láttál még azelőtt.
2021. szept. 26. 15:22
5/5 anonim válasza:
Szemkontaktus, mosoly, érintés... A folyamat gyorsasága a helyzettől függ, de nem kell bonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!