Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdeklem ezt a férfit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem ezt a férfit, vagy tényleg csak hülyít?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm (látásból ismerem csak) megtudta hogy tetszik nekem. Folyamatosan bámul, de nem kezdeményez,pedig már adtam neki jeleket.

Egy férfi ilyenkor csak szórakozik, ugye? Mert a barátaim szerint más nőkkel is ezt csinálja valószínűleg.

2021. okt. 5. 10:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%

Óriási hülyítés hogy néznek, szemét pali látásra használja a szemeit :( A helyzet súlyát jelzik az incel nők pontozásai, jól látható hogy mennyire komoly itt a szitu.

Oszt' hogy is tudta meg hogy tetszik neked? Mondták neki? Mert te csak látásból ismered, tehát nem te voltál, ismerni se ismeritek egymást. Valószínűleg kételkedik a felröppenő pletykákban, esetleg f*sik odamenni, nincs önbizalma, vár még hogy igaz lehet-e vagy beképzeled hogy nézeget, és inkább az idegesít hogy nem lép feléd, azaz elutasítottak.

Bárhogy is, lehet nem jeleket kéne küldözgetni, hanem szólni hozzá és beszélgetni, ha ennyire zavar hogy a NEKED tetsző pali nem mozdul rád. Vagy ilyenkor nem kell az egyenlőség?

2021. okt. 5. 11:45
 12/13 anonim ***** válasza:
25%
Az "egyenlőség" csak akkor kell ha nőnek haszna van belőle.
2021. okt. 5. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Most elképzeltem fordított nemi szereposztással az egészet, hogy egy férfi írna ki olyan kérdést, hogy "mindig engem néz, biztos csak hülyít, miközben odavan értem". Hát tuti, hogy az itteni lepontozókommandó szétszedné, hogy "mit képzelsz, attól, hogy rádnézett, még nem akar téged" "már rá se lehet nézni a férfiakra, mert egyből azt hiszik hogy megdughatnak" stb.
2021. okt. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!