Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdeklem ezt a férfit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem ezt a férfit, vagy tényleg csak hülyít?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm (látásból ismerem csak) megtudta hogy tetszik nekem. Folyamatosan bámul, de nem kezdeményez,pedig már adtam neki jeleket.

Egy férfi ilyenkor csak szórakozik, ugye? Mert a barátaim szerint más nőkkel is ezt csinálja valószínűleg.

2021. okt. 5. 10:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem biztos, hogy szórakozik, lehet, hogy egyszerűen nincs elég önbizalma.
2021. okt. 5. 10:31
 2/13 anonim ***** válasza:
48%

Mivel hülyít? Azzal, hogy rád mer nézni? :D

Nekem nem ebben merül ki a hülyítés fogalma...

2021. okt. 5. 10:31
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Akkor hülyítene ha dugna, ezzel párhuzamosan meg ígérgetne mindent amit nem tart be.
2021. okt. 5. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem mindegy hogy csak rádnéz, vagy bámul. A hosszasan bámul azzal jelezni próbál.

Azt hogy miért nem tesz mást, azt nem tudjuk.

2021. okt. 5. 10:41
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Ha már megtudta,hogy tetsze neki akkor ha neki is bejössz elkezdődik a játszma.Viszomt,ha foglalt akkor hülyít,mint mindenki mást.
2021. okt. 5. 10:43
 6/13 anonim ***** válasza:
28%

Egymást hülyítitek, aranyom. 😊

38F

2021. okt. 5. 10:49
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Hogyan és mivel hülyítene, ha hozzád sem szól?
2021. okt. 5. 10:56
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Pont azzal hülyíti hogy nem szól. Pár éve volt egy ilyen papas aki ezt csinálta velem. Tetszett volna, de mivel mindig csak állt mint a sóbálvány és lesett, inkább mással kezdtem ismerkedni. A vége felé már szabályosan mérges lettem mikor megláttam,mert nem értettem az egészet.
2021. okt. 5. 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:
33%
"Nézéssel provokált a férfi".
2021. okt. 5. 11:18
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen pasi nem akar semmit!
2021. okt. 5. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!