Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom hogy komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy komolyan érdeklek egy férfit vagy csak szívat?

Figyelt kérdés
Van ennek valami jele? Egyik hibámból a másikba esem. Van vmi tuti tipp, honnan tudom hogy komolyan gondolja, komoly kapcsolatot szeretne velem és nem csak megdugni akar vagy elütni velem az időt mert utál unatkozni, vagy szállásra van szüksége, mert ilyen is volt?
2019. okt. 6. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne!
2019. okt. 6. 18:52
 2/10 csabacsaba01 válasza:
100%
Üljetek le beszélni. Mond el neki te mit gondolsz. Ha őszinte akkor elmondja mit akar tőled. Ekkor szokott az lenni hogy vagy komolyan beléd van esve, vagy érdek kapcsolatot akar. De puding próbája az evés. Ha megdug utánna kiderül mit akar. Vagy többet vagy azt akarta. Ha szállás kell neki örökké rajtad, nálad fog lógni. Nem gondolnám lenne jele mert mindig jófej, aranyos próbál a kedvedben lenni mert neki "érdeke" hogy jóban legyetek.
2019. okt. 6. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Ne add oda magad azonnal. Aki csak dugni akar, az azonnal akarja, ha nem adod magad egyből továbbáll. Az összeköltözést is késleltesd, így a szállás miattiak is továbbállnak.
2019. okt. 6. 19:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak alkalmi szállás kellett volna hétvégente. Mi van akkor ha hónapok óta találkozunk, szervezi a programokat de nem történik ezen kívül semmi, se csók, se semmi? Várják még rá?
2019. okt. 6. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez onnan látszik, hogy szeretem az időt együtt tölteni a lánnyal. Ha szeretne elmenni valahova de dolgoznék aznap, akkor kiveszek szabadságot hogy együtt lehessünk.
2019. okt. 6. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Lehet hogy visszafogottabb típus, kezdeményezz te.
2019. okt. 6. 19:15
 7/10 csabacsaba01 válasza:
75%
Beszéljétek nyíltan, kérdezd meg mik az elképzelései. Lépj te. Ha nem akar semmit az is kiderül. Legyél egy kicsit kemény és ültesd le magad elé.
2019. okt. 6. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, hogy be kéne szállni a rezsibe. De minimum valmivel($, házimunka,bevásárálás) járuljon hozzá a nálad töltött időszakba.

Van, aki ilyenkor elsunnyog, idővel bepróbálkozik újra, de már sejted majd akkor.

A másik, a szex. Ha megkapta, amit akar és utána ritkulnak a megkeresések, akkor csak arra ment/megy.

A másik oldala ennek, hogy aki csak dugni akar az gyorsan lekopik, ha nem hagyod magad. DE sajnos vannak olyanok, akik akár 6 haónapig is üldöznek csak azért, hogy megkaphassanak.(persze közben mással is szexelnek, amíg te nem adod meg magad)

Szóval, fene tudja a jeleit.

2019. okt. 6. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

"Mi van akkor ha hónapok óta találkozunk, szervezi a programokat de nem történik ezen kívül semmi, se csók, se semmi"

Érdekled és nem csak dugni akar. Aki azt akarja az nem húzza hónapokig, a csókot meg főleg nem, meg a dugást sem...

Szerintem nem mer a következő szintre lépni. Én is így voltam. Nekem az segített hogy a lány csókolt meg, na onnantól oldódtam fel és kezdtem teljes gőzzel előre menni. Ha nem akarod megcsókolni elég ha mondjuk megöleled, kis puszit adsz neki, ilyesmik. Közel kerülsz hozzá, úgy értem az arcához aztán csak el fog csattanni az a csók. Én legalábbis drukkolok!

2019. okt. 6. 20:18
 10/10 Rockarc ***** válasza:
100%

Ha komoly embert akarsz magad melle, annak egyetlen modja, ha jobban megismeritek egymast. Nem lefekudni kell vele, hanem beszelgetni, eletrol, celokrol, erzesekrol, velemenyekrol.Ismerd meg, es kozben tudd azt is, hogy o mennyire ismer teged. Ha magara az emberre kivancsi, akkor jo esllyel nem csak sexre kellesz neki. Fokozatosan kell kiepiteni a bizalmat, egyre melyebb es melyebb dolgokat megosztani kolcsonosen. Es kozben az oszintesegre kell hangsulyt helyezni. Ha vetit, mert a bugyidba akar jutni, akkor elobb utobb az kiderul, ellentmondasba keveredik. Raadasul akkor jo esellyel azokra a dolgokra sem emlekszik, amiket magadrol mondtal. Valahogy igy kene.

43F

2019. okt. 6. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!