Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent van egy videója, amiben a kommenteimre válaszol, olyan jó hallani, ahogy a nevem mondja. Magam alatt vagyok, és most ezzel sikerült egy kis jókedvet csempészni a napomba. Nagyon szerencsétlen vagyok?
Nemtudom😂
Nagyon nagy hülyeség, hogy egy álomképet kerget az ember, ad neki némi erőt? Jah, az. Pláne, ha nincs vér a pucájában, hogy akár egy percet is adjon személyes kontaktra, mert attól meg retteg
Bele vagy zúgva, az nem gáz.
De ismered amúgy egyáltalán? Vagy csak elképzeled valamilyennek, és rajongasz érte, mint a sztárokért szoktak?
Egyébként tegyél érte, hogy ne csak álom legyen. Persze félsz, de lépj ki a komfortzónádból néha. Miért ne ismerkedhetnétek tényleg?
+ Ha viszont csak ilyen ábránd és ezt tudod is, akkor sincs gáz szerintem. Gyanítom nincs más az életedben, vágysz egy kis izgalomra, szerelemre, és lázba hoznak ezek az apró dolgok. Csak emellett legyél nyitott más férfiakra is.
Ismerem, ő is engem, azért is a becenevemen szólított a továbbképzés alatt, csak engem, más résztvevőt a néven.
Valahol rá se vagyok nyitott, attól tartok, kb saját magamnak okozok gáncsot, ha léphetnék egyet előre én rittig hármat hátra.
Szabadok vagyunk- bár nem tartjuk a kapcsolatot 2éve-, azóta lehet valakije, és pont magasról tenne rám már.
Nem tudok kötődni én sem, senkihez, mellé egy kiadós önértékelési probléma, sem okos sem szép, sem sem sem(ebben nőttem fel, kihasználtak kb folyton) Vele is úgy vagyok, hogy mit kezdene velem, hiszen egy nulla vagyok :(, pedig sosem innen közelített felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!