Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mesélnétek tapasztalatokat mikor rúgtatok tökön fiút?
Figyelt kérdés
Csak lányok írjanak légyszi2010. szept. 1. 14:59
21/32 anonim válasza:
Hát ha jól emlékszem talán egyszer fordult elő velem hogy tökön rúgtam egy fiút. Olyan 7-8-os lehettem talán, amikor is volt egy srác és megfogta a fenekemet hát mondanom sem kell hogy kiakadtam. Rászóltam a srácra hogy ha még egyszer meg meri fogni a fenekemet eskü hogy tökön rúgom. Mondanom sem kell hogy csak nem hagyott békén és a vége az lett hogy tényleg tökön rúgtam. Azután megtanulta hogy ha azt mondom hogy nem mert..... lesz akkor az úgy is lesz. :)
23/32 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen. Az illető 3 lánnyal csalt meg a hátam mögött és utána rá akart venni, hogy sajnáljam azért, mert dobta miattam a másik kettő.
Dühös voltam. Megérdemelte.
(Mellesleg semmi jele nem volt annak, hogy megcsalna. Mondta, hogy tovább marad a munkahelyén, de korábban munkamániás volt, így nem sejtettem, mi a helyzet.)
24/L
24/32 anonim válasza:
Nem tudom, de aki tökön rúgna, azt nagyon p.inán térdelném, hogy átérezze.
Inkább pofoznátok le a hülyéket, de ez?
25/32 anonim válasza:
arról nem beszélve, hogy azért vigyázni kellene a tökönrúgással, mert ha nem önvédelemből teszed, és maradandó károsodást szenved a sértett, akkor akár börtönt is kaphatsz érte
26/32 anonim válasza:
"Legalább arról, hogy tiszta erőből. A fél óráig fetreng és vért köp"
ha ez igaz lenne, akkor a válaszoló a gyivin kötött volna már ki, mert az iskolának hivatalból jelentenie kell a testi sértéseket
27/32 anonim válasza:
Még anno az exemmel csikiztük egymást az ágyon, lefogta a kezemet és úgy csikizett, én meg elkezdtem a lábammal kalimpálni és célba talált. Több nem jut eszembe, csak ilyen véletlenek.
28/32 anonim válasza:
Sosem tennék ilyet, mert empatikus személyiség vagyok. Azokon a videókon se röhögök, mikor törik-zúzzák magukat. Tehát sosem nézem a Jackass-t. :D
29/32 anonim válasza:
"megis tanulta" a kutyádat is tökön rugod ha megakarod tanitani valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!