Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mesélnétek tapasztalatokat mikor rúgtatok tökön fiút?
Sose tettem ilyet és nem is tennék : O
van aki tesz?!
fiú vagyok és írok...
nem illik másik nemi szervét rúgdosni értem?!
ÚÚh én még kiskoromba,alsóba kb. másodikosan 8évesen ,az egyik osztársamat.Szórakozásból mindig verekedtünk.Nem keményen,olyan lány-fiú barát játék módra.Én nem tudom már,hogy csináltam,meg,hogy ragadtattam igy el magam,de arra emlékszem,hogy hason feküdt a földön,és nem tudom meddig nem tudott felkelni,csak nyöszörgött :S.Persze pont akkor jött a tanitónéni,aki jól leszidott engem mindenki elött,hogy hogy tehettem ilyet(pedig én voltam a kedvence,legjobb tanuló ,meg minden azért is akadt ki nagyon:D),aztán büntetés gyanánt,nem mehettem ki szünetre a többiekkel,hanem bezártak a terembe,hogy gondolkodjak el a tettemen:D.
ÁÁ volt olyan büntudatom,sajáltam szegényt,de szerecsére nem haragudott a srác :D
Ez mindig megmarad bennem,pláne,hogy már nem vagyok ilyen vad,mint kicsiként.=)
hát lehet hogy nem illik más nemiszervét fogdosni, de más fenekét sem, így aztán megkapta tőlem egy srác, iszonyú pofátlan volt, nekemm eg iszonyú sz*r napom.
+ egyszer véletlen exem is kapott, de az tényleg véletlen volt ésésés csak picike :$ ;D
hát sajna előfordult már.. de szándékosan nem, egyszer a suliban egy srác szemétkedett, fogdodott é sa többi, mondtam hagyjon békén nem tette épp a bnőmmel beszélgettem odajött megfogta a bnőm fejét és erőből nekem vágta én meg reflexszerüen tökön rúgtam, a 20 perces szünetből neki fél óra földön fekvés volt és vért köpött szal nagyon eltaláltam, a terembe a srácok vitték be, eskü reflex volt...de úgy szégyeltem magam, és annyira sajnáltam, no meg még pár éve aaz akkori barátomat hírtelen fordultam és hát betaláltam oda, nem vettem észre h ott volt... de azóta figyelmesebb vagyok, és próbálom ezeket elkerülni:D
Tanulj ebből az esetből, mert ez nem játék azt a fiút egy életre megnyomoríthattam volna, szerencsére semmi baja nem lett...legalábbis hosszabb távon:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!