Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mesélnétek tapasztalatokat mikor rúgtatok tökön fiút?
júliusba történt :D
barátnőkkel kimentünk fiukkal focizni,és én épp beleakartam rúgni a labdába,de a srác elém jött és épp oda rúgtam neki..:D
egyébként azóta járunk..:D szóval jól tettem hogy megrúgtam:D
Lányok!
Ez a lehető legnagyobb fizikai fájdalm amint nekünk lehet okozni, csak indokolt esetben használjátok!
Szeretném jelezni a T. Hölgyeknek, hogy a lovak fedeztetésekor sem véletlenül van palánk a kanca hátsó lábánál. Konkrétan egy rosszul eltalált történet halált is okozhat. Meddőséget is.
Van indokolt eset, amikor nincs más megoldás. Spec. itt egyet sem olvastam. Nem volt szó erőszak kísérletről, mutogatósról, bűnözőről, stb. Olyan srácokat rugdostok, ész nélkül, tiszta erőből, akik többet engednek meg maguknak a kelleténél.
Van nem egy olyan p*csa, aki ugyanezt csinálja, mert így akar feltűnősködni. Most tényleg, mi pasik is kezdjünk el minden csajt hasba rugdosni, amelyik nem megfelelően viselkedik? Ja, azért hasba, mert a nőket úgy lehet meddővé tenni.
Úgyhogy sürgősen tessék leszokni róla.
Legalább arról, hogy tiszta erőből. A fél óráig fetreng és vért köp kategória iszonyatosan durva, és nem szolgált rá aki kapta. Lehet legyinteni is. Ha csak simán megpaskolod már tud fájni, és nem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!