Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mesélnétek tapasztalat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mesélnétek tapasztalatokat mikor rúgtatok tökön fiút?

Figyelt kérdés
Csak lányok írjanak légyszi
2010. szept. 1. 14:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%
Engem oviban állandóan bántott egy kis p*cs. Mindig belelökött a sárba meg húzta a hajam miegymás. Hazamentem sírtam apunak, hogy mit csináljak mire ő lazán közölte, hogy az ilyen kis gennyeket tökön kell rúgni (szó szerint idéztem). Hát másnap nem kellett több, reggel első dolgom volt odamenni és úgy tökön rúgni, hogy szegény kissrác tockost kapott a heréitől :D. Aztán nem bántott többet. Olyannyira rákaptam erre a módszerre, hogy ha bárki bántott (hímnemű) rögtön libbentettem a lábam. Általános suliban is még űztem ezt egy ideig, mire rájöttek, hogy nem érdemes szórakozni velem :D. Híre ment az egész évfolyamon, hogy vigyázat ez a lány mogyikat tör :D. Kb 10 évesen szoktam le a dologról, addigra a fiúk is leszálltak rólam és nem piszkáltak többet :P.
2010. szept. 1. 16:48
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Én szeretek rúgni. Általában úgy szoktam, hogy a fiú fekszik a földön és én egy határozott mozdulattal jól megrúgom. Sokszor már könyörögnek, hogy elég volt, de persze tudom jól, hogy nem, mert ezt élvezik. De térddel is szoktam rúgni ahogy éppen kedvem van. 24/L
2010. szept. 1. 17:02
 13/32 A kérdező kommentje:
kemények mondhatom én is leírok egy sztorit :D
2010. szept. 1. 19:07
 14/32 A kérdező kommentje:
Egy fürdőben történt annó, hogy egy srác nem megfelelő időben csúszott a csúszdán és ugye zöld volt lent én pedig éppen a túloldalra igyekeztem. A fiú 100 al beleszáguldott a térdembe 10 mp kellet mire felfogtam hogy mi van. Nagyon sajnáltam szegényt alig tudtuk az úszómesterrel kiszedni a vízből. :(
2010. szept. 1. 19:09
 15/32 A kérdező kommentje:
Egy másik is eszembe jutott :Ugyan szándékos volt de rászolgált. Általános iskolába történt még hogy volt egy szemét bunkó taperos srác aki minden csajt lecsöcsörészett stb. A nagyi temetéséről jöttem haza és másnap nercharisnyában alám nyúlt. Hát úgy eltaláltam a térdemmel mindkét heréjét hogy nem ment be órára és bicegett 3 napig. Viszont soha többé nem bántott 1 lányt se.És bevallom kicsit jólesett. :D
2010. szept. 1. 19:17
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

júliusba történt :D

barátnőkkel kimentünk fiukkal focizni,és én épp beleakartam rúgni a labdába,de a srác elém jött és épp oda rúgtam neki..:D

egyébként azóta járunk..:D szóval jól tettem hogy megrúgtam:D

2010. szept. 1. 19:24
 17/32 A kérdező kommentje:
Azta.. akkor én minden szembejövő helyes pasit letámadok :D
2010. szept. 1. 21:33
 18/32 mcdonald válasza:
Én fiú vagyok, és igenis írok! 12 éves vagyok, és fiút igen, rúgtam már tökön, és jól esett kiadni a mérget magamból. Lányok is rúgtak tökön, egyszer, mikor a barátnőmnél labdáztunk és véletleül a labdával, nem is erősen. Deh azért elég ciki lett volna ott a földön hemperegni, a pöcvsömet fogdosva, ezért magamban tartottam, deh nem is fájt csak egy nagyon kicsit.
2011. jún. 12. 17:17
 19/32 anonim válasza:
100%

Lányok!

Ez a lehető legnagyobb fizikai fájdalm amint nekünk lehet okozni, csak indokolt esetben használjátok!

2011. szept. 21. 15:18
 20/32 okoska31 ***** válasza:

Szeretném jelezni a T. Hölgyeknek, hogy a lovak fedeztetésekor sem véletlenül van palánk a kanca hátsó lábánál. Konkrétan egy rosszul eltalált történet halált is okozhat. Meddőséget is.

Van indokolt eset, amikor nincs más megoldás. Spec. itt egyet sem olvastam. Nem volt szó erőszak kísérletről, mutogatósról, bűnözőről, stb. Olyan srácokat rugdostok, ész nélkül, tiszta erőből, akik többet engednek meg maguknak a kelleténél.

Van nem egy olyan p*csa, aki ugyanezt csinálja, mert így akar feltűnősködni. Most tényleg, mi pasik is kezdjünk el minden csajt hasba rugdosni, amelyik nem megfelelően viselkedik? Ja, azért hasba, mert a nőket úgy lehet meddővé tenni.

Úgyhogy sürgősen tessék leszokni róla.

Legalább arról, hogy tiszta erőből. A fél óráig fetreng és vért köp kategória iszonyatosan durva, és nem szolgált rá aki kapta. Lehet legyinteni is. Ha csak simán megpaskolod már tud fájni, és nem kicsit.

2012. jún. 7. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!