Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tipikus "jó pasik" miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tipikus "jó pasik" miért nem akarnak kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Akik "bárkit megkaphatnak".

Nem ők a célcsoportom, csak érdekelne a miértje.

Én sem tartom magam rossz nőnek, mégsem akarom megkapni az összes pasit, nem arra vágyom, hogy minél többet "kipróbáljak", hanem hogy 1 valaki legyen, akivel lelkileg is kapcsolódunk.

És nem értem, hogy azok a pasik, akik a nők többségét megkaphatnák (elvileg), ők vajon miért nem vágynak egy állandó partnerre, miért elég a testiség, miért nem hiányzik nekik a lelki töltet?

Csak azért, mert valaki jól néz ki, nem vágyik érzelmekre?

(nem, nem utasított el egy ilyen pasi sem, nem sértettségből teszem fel a kérdést, csak számomra ez érdekes)

2021. okt. 2. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7-es, ahhoz nagyon milliomosnak kell lenned. Amúgy a képen a nő lehet, hogy a bácsi unokája.
2021. okt. 2. 16:32
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Ez az állítás nem igaz. Neveltetéstől, személyiségtől, vérmérséklettől függ a dolog. Éppen ezért a bénább pasik között is van csomó olyan, aki váltogatná a csajokat, ha tehetné.
2021. okt. 2. 16:33
 13/15 anonim ***** válasza:
44%
#7: Ez egy stock fotó "Adult Daughter Father" témakörben.
2021. okt. 2. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha meg akarod érteni a férfiakat kezdd azzal, hogy nem magadból indulsz ki, de még csak nem is a nőkből.

A lelki töltet, ami neked annyira fontos egy kapcsolatban, azt a férfitól kapod, és számodra attól lesz jó egy kapcsolat, ha minél többet kapsz. Igen, tudom, vissza is adod.

Csakhogy nekik nem ez kell!

Mert van, annyi, amiből neked is jut, hogy te valami olyasmit adj cserébe, ami nekik fontos. Az, hogy ez a szex, két szép gyerek, minden héten marhapöri, vagy hogy nem cseszteted, ha egész hétvégén ki sem jön a garázsból, vagy bármi más, tényleg bármi! az már csak egyéni preferenciákon múlik, és időről időre változik.

Egy férfi-női viszony annál sokkal bonyolultabb, minthogy, te 3 pöttyös labdát adsz 3 csíkosért. Általában az kell, ami nincs, nem még több abból, ami már van.

2021. okt. 2. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért gondolod ezt, én elég sok olyan tipikus jó pasit ismerek, aki bizony komoly kapcsolatban vagy már házasságban él. Aki meg nem, az nem találta még meg a megfelelő lányt. Nyilván vannak akik, jól elvannak egyedül is és nem vágynak tartós kapcsolatra, de én a többségnél nem ezt látom.
2021. okt. 4. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!