Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi azzal a probléma, ha egy nem túl jóképű férfi szép arcú nőt keres?
Figyelt kérdés
Nem mindenki tehet arról ahogy születik és milyen genetikája van. Ha valaki nem születik annyira jóképűnek abból nem az következik, hogy a nem túl szép arcú nő fog neki tetszeni. Nem ilyen egyszerű. Szerintem jobb várni arra, hogy legyen olyan aki tényleg tetszik, mint rossz kapcsolatba lenni egy nem kívánatos partnerrel.2021. szept. 30. 20:42
21/25 anonim válasza:
Nem fog találni. Vagy csak nehezen. Várakozás közben keress jó sok pénzt, az segíthet!
22/25 anonim válasza:
Milyen verbális bántalmazás az, ha leírjuk, hogy egy ronda, öregedő pasi ne álmodozzon fiatal, kifejezetten szép nőről, mert nem fog összejönni. legfeljebb ha kifejezetten gazdag vagy. de gondolom, ez sem.
23/25 A kérdező kommentje:
Mondom ez a szólásszabadság nagy ártalma, hogy negatív, lehúzó barmok bármit mondhatnak, írhatnak. Majd meglátjátok, hogy tévedtek vadbarmok. Úgy beszéltek, mintha én tehetek arról, hogy nem születtem annyira jóképűnek.
2021. okt. 1. 14:33
24/25 anonim válasza:
Ezt a vadbarmokat emlegesd a szép lányoknak. Imádni fogják! Meglátod, le se tudod majd vakarni őket!😂
25/25 anonim válasza:
Figy' ha te csak egyfajta választ akarsz elfogadni és már előre tudod magadban hogy mi az akkor minek írsz ki ide kérdést? Írd fel akkor magadnak egy szövegszerkesztőben és bólogass rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!