Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi azzal a probléma, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi azzal a probléma, ha egy nem túl jóképű férfi szép arcú nőt keres?

Figyelt kérdés
Nem mindenki tehet arról ahogy születik és milyen genetikája van. Ha valaki nem születik annyira jóképűnek abból nem az következik, hogy a nem túl szép arcú nő fog neki tetszeni. Nem ilyen egyszerű. Szerintem jobb várni arra, hogy legyen olyan aki tényleg tetszik, mint rossz kapcsolatba lenni egy nem kívánatos partnerrel.
2021. szept. 30. 20:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

‘Olyat keresek, akinek nem számít annyira a küllem, lehet pánszexuális csaj való nekem.

Csak azt szeretném, ha nem hülyítenék azzal az embereket, hogyha nem születtél valami szépnek akkor nem lehet szép párod.’

az ugye megvan, hogy ahhoz belsore is villantani kene valamit? attol, hogy csunya vagy, nem leszel belsore automatikusan ertekes.

egy nem tul helyes ferfi tud kompenzalni intelligenciaval, humorral, kedvesseggel stb.. de te mit tudsz felmutatni?

2021. szept. 30. 21:17
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
9-es Ezzel csak az a baj, hogy a te előnytelenebb külsőd 40 évesen még rogyottabb lesz, a 20 évesek nem téged választanak most sem, akkor sem fognak. Ezzel a felfogással 100 évesen sem lesz nőd!
2021. szept. 30. 21:57
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

"Szerencsére nálunk nincs biológiai határ"

Csak nem te vagy Duncan McCleod a mccleod klánból?

"Here we are, born to be kings

We're the princes of the universe..."

2021. szept. 30. 23:01
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Számomra az, hogy a legtöbb szép nő el fog küldeni a francba, aztán egy idő után ez megkeserít, és tipikus gyk-s incel leszel. Azokból pedig már amúgy is sok van. Nem kell ide még egy férfi, aki felszínes kritériumok alapján válogat, de megveti a nőket, ha hasonlóan felszínes kritériumok alapján szortírozzák ki őt.

De amúgy nem hiszem hogy bárkinek is problémája lenne azzal, ha neked is vannak igényeid. Max a fejedben létezik az a seregnyi ember, aki a fejét ingatja a bátorságodon, amiért nem fogsz összejönni egy számodra nem vonzó nővel.

Igényeket állítani lenne a normális, nem pedig összejönni valakivel, akinek a külsejétől hánysz, a belső tulajdonságai pedig szintén taszítanak. Szerintem többször láttam már gyk-n is, meg a való életben is ahogy a nők igényességre biztatják a férfiakat, vagy leszólják a tipikus férfias "mindegy hogy ki, csak legyen valaki az ágyamban" mentalitást. Keress addig, amíg nem találsz megfelelőt, a magánytól meg nem kell fosni.

Csak aztán ne kérd számon a nőktől, ha elutasitanak. Tudod.... Ha neked jogod van válogatni, akkor nekik is.

2021. szept. 30. 23:45
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a szép? Van olyan komoly is, hogy szép arcú, nem túl jó alaki. Ez kompromisszum.
2021. okt. 1. 00:01
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Semmi. Nem talál 🤷
2021. okt. 1. 00:24
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Bro' első körben le kellene vetkőznöd a gyerekes picsogásodat, meg a frusztrációidat, meg némi önuralom, indulat-kontroll sem ártana.

Aztán második körben meg némi kommunikációs stílus. Ismerek elég sok olyan embert aki sem nem szép, se nem gazdag de mégis sorban szedi fel a jobbnál-jobb csajokat. Igaz kell hozzá némi stílus, kisugárzás, intelligencia.

2021. okt. 1. 02:13
 18/25 A kérdező kommentje:
Jellemző ez a sok negatív válasz. Ez érv egy komolyabb cenzus mellett. Engem nem érdekel ki mit mond, régebben sokkal jobban befolyásoltak ezek, most igazából leszarom. Csak bánt, hogy az ilyen lehúzó baromarcúak miatt évekig annyira lent volt az önbizalmam, máig építgetem. Ezt értük el ezzel a "nagyszerű" szólásszabadsággal, még mindig vannak akik picsognak azért, hogy állítólag nincs szólásszabadság, pont az a baj, hogy nincsen korlátozba. Túl sok szart lehet mondani ez a probléma. Nem veszik sokan észre, hogy van verbális bántalmazás, ez ellen minden erővel fel kéne lépni. Iskolákban is nagyon helyes, hogy vannak iskolaőrök, sőt be is kéne kamerázni őket teljesen. Egy 16 éves srác is a verbális bántalmazások egyik áldozata volt.
2021. okt. 1. 08:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
ne keverd mar a verbalis bantalmazast azzal, hogy neked csak szep nokre all a bre es megmondjuk, hogy nincs sok eselyed. te kertel velemenyt, viseld is.
2021. okt. 1. 09:01
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de én továbbra se értem, mégis mi a kérdés, vagy mi a célod a picsogáson kívül?
2021. okt. 1. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!