Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegség miatt elhagynád a párod?
Másfél éve élünk együtt a párommal.Sok veszekedésen és stresszen vagyunk túl.Én éreztem magamon valami nincs rendben velem, már visszagondolva régóta.Kiderült, hogy jól gondoltam,előre haladott/nem kezelt pajzsmirigy túlműködés.
Fél év volt a várólista sajnos.
De eddigre a párom elhidegült tőlem és szeretne szakítani.
Természetesen elfogadom a döntését,de rosszul esik, hogy egy betegség miatt így elsiklott a kapcsolatunk és elhagynak,holott ő volt az aki felhozta a házasságot félúton, jóban rosszban.
Ez úgy néz ki nem valósul meg.
Nem várok el tőle semmi olyat, hogy amit én okoztam felejtse el vagy semmissé tegyem,ez lehetetlen lenne, bár tehetném.
Csak arra kértem, hogy vegye figyelembe, semmi több.
Ez így nehéz kérdés, mert ha a sok konfliktus miatt már kiábrándult, elmúltak az érzelmek, akkor egy diagnózistól nem jön csak úgy vissza. Így végülis közvetve a betegség miatt hagy el, de azért valahol érthető is, mert igaz, hogy te nem tehetsz a betegségről, de ő se arról, hogy már nem úgy néz rád. Persze egy próbát tehetne,én biztos tennék, de nem lehet rá kényszeríteni.
Igen, azért a példám elég extrém volt, bocsi is érte :D
Szerintem beszélj vele, hogy tudod hogy mostanság nem mentek túl jól a dolgok, orvos ezt mondta, megpróbálnád vele még egyszer, ha ezt ő is akarja.
Ha meg nem, akkor el kell fogadni.
De,dolgozok magamon,ezt ő is tudja, érzékelte és mondta is.
Viszont gyógyszerre szükségem van,ez nélkül bárhová, bármit dolgoznék, terápia stb nem sokat működne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!