Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Betegség miatt elhagynád a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegség miatt elhagynád a párod?

Figyelt kérdés

Másfél éve élünk együtt a párommal.Sok veszekedésen és stresszen vagyunk túl.Én éreztem magamon valami nincs rendben velem, már visszagondolva régóta.Kiderült, hogy jól gondoltam,előre haladott/nem kezelt pajzsmirigy túlműködés.

Fél év volt a várólista sajnos.

De eddigre a párom elhidegült tőlem és szeretne szakítani.

Természetesen elfogadom a döntését,de rosszul esik, hogy egy betegség miatt így elsiklott a kapcsolatunk és elhagynak,holott ő volt az aki felhozta a házasságot félúton, jóban rosszban.

Ez úgy néz ki nem valósul meg.

2021. szept. 29. 18:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem várok el tőle semmi olyat, hogy amit én okoztam felejtse el vagy semmissé tegyem,ez lehetetlen lenne, bár tehetném.

Csak arra kértem, hogy vegye figyelembe, semmi több.

2021. szept. 29. 19:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nehéz kérdés, mert ha a sok konfliktus miatt már kiábrándult, elmúltak az érzelmek, akkor egy diagnózistól nem jön csak úgy vissza. Így végülis közvetve a betegség miatt hagy el, de azért valahol érthető is, mert igaz, hogy te nem tehetsz a betegségről, de ő se arról, hogy már nem úgy néz rád. Persze egy próbát tehetne,én biztos tennék, de nem lehet rá kényszeríteni.

2021. szept. 29. 19:45
 13/20 eznemlényeges ***** válasza:
83%

Igen, azért a példám elég extrém volt, bocsi is érte :D

Szerintem beszélj vele, hogy tudod hogy mostanság nem mentek túl jól a dolgok, orvos ezt mondta, megpróbálnád vele még egyszer, ha ezt ő is akarja.

Ha meg nem, akkor el kell fogadni.

2021. szept. 29. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Szerencséd, hogy időben kiderült milyen féreggel éltél együtt. Én akkor se hagynám el páromat, ha halálos beteg lenne.
2021. szept. 29. 20:05
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Figyelembe vette, hogy innentől bármi van, te meglobogtatod a betegség kártyád és nem dolgozol a problémákon. Ő természetesen egészséges, így oldja meg ő, vegye figyelembe ő és ha ezek nem mennek, természetesen a felelős és szar ember ő. Gondolom ez pergett le előtte és ebből nem kér.
2021. szept. 29. 20:26
 16/20 A kérdező kommentje:

De,dolgozok magamon,ezt ő is tudja, érzékelte és mondta is.

Viszont gyógyszerre szükségem van,ez nélkül bárhová, bármit dolgoznék, terápia stb nem sokat működne.

2021. szept. 29. 20:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet már csak szimplán elege lett, mert megtört benne valami.
2021. szept. 29. 20:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
2016-ban derült ki hogy sle-m van, elmondtam a páromnak, aki átölelt és megnyugtatott hogy minden rendben lesz, egyszer felhoztam hogy mit tenne ha bedurvulna a betegség , vagy más gond lenne, nem értette a kérdést, azt mondta nyilván maradna hiszen a férjem, nem poénból vett el. Én ugyanígy érzek.
2021. szept. 29. 20:33
 19/20 anonim válasza:
53%
Sosem tenném. Ilyen a feltétel nélküli szeretet. Szerintem örülj neki, hogy így alakult és megszabadultál tőle, mert több, mint valószínű, hogy az ilyen sosem szeretett igazán. Pláne, ha akkor akar elhagyni, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá és a támogatására...
2021. szept. 30. 01:41
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
Ezt a feltétel nélküli szeretetet tanuljátok meg a gyerekszobátokban hagyni, ha volt egyáltalán. Vagy te ugyan olyan szenvedéllyel, rózsaszín felhőkkel, meg pillangókkal szereted azt életed végéig, aki félrekúr, eljátssza a családi kasszát, aztán ha kinyitod a szádat, még jól alád is ver?! Hagyjad már. A te szereteted is ugyan olyan feltételekhez kötött, mint bárki másé.
2021. szept. 30. 13:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!