Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult kapcsolat, nem is párkapcs. Merre van a kiút?
Pár hónapja ismertem meg ezt a pasit, sosem tetszett nekem, azonban most egy olyan életszakaszban vagyok, hogy elhanyagoltam a barátaim és egyelőre csak vele beszélek rendszeresen, úgy érzem csak ő ért meg (most csinálom a doktorimat és ő is végig járta ezt az utat). Azonban ő is kezd az agyamra menni, sosem érti meg, hogy nem kell nekem, mint partner, de azzal jön, hogy dolgozik magán és majd megfelelő lesz hozzám. Na most, ezt én kizártnak tartom, rendkívül egoista és érzelmileg éretlen, ráadásul úgy áll az élethez, hogy neki minden jár, ha pedig másképpen alakul, mindig más a hibás. Hiába mondom neki, hogy nem kezdek hozzá hasonlóval (akiben sem belsőre, sem külsőre nem találok vonzót), mégis folyton tetszelegni akar.
Mit tehetnék? Úgy érzem, hogy senki nem ért meg és távol vagyok mindentől érzelmileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!