Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnét lehet hamar megtudni, hogy a lány akar-e eljegyzést/házasságot?
Egy ideje már foglalkoztat ez a kérdés (ezt felerősítette, hogy nemrég volt az egyik barátom esküvője), és nem mondom, eléggé gátlásossá tesz az ismerkedés során.
A családomban csak én nem vagyok megkeresztelve, és igazából ateista vagyok. Eszem ágában sincs eljegyezni senkit a jövőben.
Viszont, ha felmegyek bármilyen társkeresőre, rengeteg korombeli nő vagy kereszténynek jelöli magát, vagy szimplán beírja, hogy "elkaptam a csokrot, férjet keresek" - ugye ez a kis csoport, ami feltűnő, és elkerülhetem a felesleges ismerkedést, deee marad rengeteg zsákbamacska. 😄
Nem hiszek a házasságban, (a férfiak gyengeségének tartom az eljegyzést), de amilyen mainstream most ennek az elvárása még nem vallásos családokban is, hát... sok kérdés vetődik fel bennem, hogy ezt miként lehet lekommunikálni már az ismerkedés előtt. Ezzel nyílván nem kezdem a beszélgetést. 🤔
A párkapcsolat híve vagyok, de érthetően azt sem szeretném, ha a párom tétlenül várja azt a gyűrűt. 😄😄
F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!