Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját keszítésű gyűrűvel eljegyzés?
Figyelt kérdés
Ha saját kezűleg készíti el a fiú az eljegyzési gyűrűt az mennyire gáz? Illetve mennyire megvalósítható egy gyűrűt elkészíteni?
Tapasztalat, vagy velemény?
2020. nov. 27. 13:56
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt! A többit nem tudom.
3/10 anonim válasza:
Jó ajándék, de nehéz lenne szépet csinálni.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet, ha az még kérdés, hogy mennyire megvalósítható az elkészítése... Egy laikus maximum ócska és egyáltalán nem maradandó gyűrűt tudna készíteni, ami lehet aranyos, de nem egy eljegyzési gyűrűnek való, ahol fontos szempont, hogy tartós legyen és megmaradjon emlékbe, sokáig lehessen hordani, ilyemsi. Akinek szakmájából vagy hobbijából adódóan van tapasztalata arany megmunkálásában vagy hasonlókban, az viszont vígan élhet ezzel a lehetőséggel.
5/10 anonim válasza:
4es +1
Van a neten rengeteg videó különleges és gyönyörű egyedi készítésű gyűrűkről, de azokat olyan készíti aki ért hozzá. Eleve ott kezdődik, hogy ha nullaról indulsz, mire beszerzel minden alapanyagot és a megmunkáláshoz szükséges eszközt/szerszámot, annyi pénzből már olyan gyűrűt vehetsz ami épp csak meg nem szólal.
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2020. nov. 27. 16:00
7/10 anonim válasza:
Ha valami egyedit, különlegeset akarsz, akkor egyedi gyűrűt csináltatnék, ami csak a menyasszonyom ujján fog csillogni.
8/10 A kérdező kommentje:
Neked is koszonom a valaszt :)
2020. nov. 27. 16:23
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt. Én nagyra értékelném. Így lesz igazán egyedi és különleges a gyűrű, a lánynak pedig - ha ránéz - mindig eszébe fog jutni hogy ezt a kedvese készítette neki. Én ezt nagyon romantikusnak találom.
10/10 anonim válasza:
Több helyen lehet szakértő segítségével saját készítésű és tervezésű gyűrűt készíteni.
Szerintem nagyszerű ötlet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!