Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a pasik részéről az a duma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a pasik részéről az a duma hogy nem akarom összetörni a szíved?

Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban, hogy jaj nem akarom összetörni a szíved, ezért bele se megyek stb.
2021. szept. 28. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
7 Aztán nyavalyogsz, ha a passzív agresszív fröcsögésed után a férfiak tisztességes lezárás helyett ghostingolnak. Fel kéne nőni.
2021. szept. 28. 22:11
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
11 drága. A #7 kommentem nem passzív agresszív hanem nyíltan agresszív volt részemről 🙂 Nem kenyerem a játszmázás. Egyébként ha tudsz olvasni láthatod hogy a 9 is az enyém volt, tehát nem ismerkedem perpill, sem barmokkal, sem normálisakkal, úgyhogy nem fog semmilyen nyomi ghostingolni mert nem tetszett a szánalmas szövege, és felnőnöm se nekem kell szerintem, már az irományod stílusából kiindulva 😉
2021. szept. 28. 22:16
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Jaj, a szívtipró...! Aki most jófiú lesz és (ezúttal) nem tör ősze szíveket. Igen, hát ez ilyen lekoptató szöveg, abból is a gagyibb.

9# nagyon kedves ember lehetsz...

2021. szept. 28. 22:18
 14/19 anonim ***** válasza:
13# össze*
2021. szept. 28. 22:19
 15/19 anonim ***** válasza:
28%
12 másodszor kiabálod ki, hogy végre van valakid, gondolom, ez a legnagyobb eredmény az életedben 😂
2021. szept. 28. 22:20
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
#15 Mindig volt 😉 De hogy mi a legnagyobb, az titok incelke! És neked? 💩
2021. szept. 28. 22:22
 17/19 anonim ***** válasza:
16# Látom kaptam tőled piros gombot. Holott én sem játszmázásban utazok. De te már csak azt a részt értelmezted, ahol utaltam a stílusodra. Tudod, hiába vereted az őszinteségre, attól még nem jobb ez a játszmánál
2021. szept. 28. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyszer kaptam ezt meg, de az igaz volt. Végig sírtuk mindketten azt a beszélgetést és a srác sírta el magát elōször. Utána is sokáig tartottuk a kapcsolatot, találkoztunk is párszor, de igaza volt, ez az egész amúgy nem vezetett volna sehová, annyira különbözött az élethez való hozzáállásunk. Mindketten más irányba mentünk, aztán én megszakítottam vele minden kapcsolatot, mert nem éreztem fair-nek, hogy az új barátnōje helyett mindig engem keresett, ha valami történt. Egészségtelen volt már ez a kötelék.
2021. szept. 29. 00:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem vagy az esetem.
2021. szept. 29. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!