Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mik voltak a jó szövegek, amivel leszólítottak/beszédbe elegyedtek veletek?
nem a szöveg volt a lényeg.
maga a szitu, az egymásra hatás, a szöveg az csak egymellékes plusz a "szikra"mellett
Kékruhában iszogattam a Blue Lagoon koktélom, erre mellettem: te még az italt is a ruhád is színéhez igazítod?
Én: nem inkább az volt a szempont, hogy passzoljon a szememhez. Így kezdődött egy párbeszéd közöttünk, aminek kapcsolat lett a vége.
1-es!
Milyen volt az a szitu?
2-es!
Ez egy jó sztori!
Buliban a kisebb tömegben egy egyenes hosszu folyoson hirtelen pont egymással mentünk szembe mindketten egyedul es tökegyenesene előre, (mivel pont ellentétesen mentünk), es rám nézett, én rá, és végig egymást néztük mikozben haladtunk "egymáshoz", es teljesen olyan volt az egész mintha egymáshoz mennénk oda.
(Mint a filmekben mikor vegre találkoznak a szerelmesek es elindulnak egymas felè csak épp mi teljesen idegenek voltunk de mindketten azzal a mély tekintettel "megbabonázva" meredtünk egymásra)
És amikor odaértünk egymáshoz egyikünk sem tért ki, a srác azt mondta:"Álmodom, vagy ez a valóság, hogy ilyen gyönyörű nő jön szembe?"
Az az egész teljesen különleges volt. Ugy ahogy volt.
Aztán a többi jött magátol :)
Barátnőmmel egy szórakozóhelyen voltunk, nem táncoltunk épp, oldalt szürpöltük az italunkat és néztük a táncolókat, és oda jött két srác, hogy "sziasztok, mi se szeretünk táncolni, nem akartok velünk állni és együtt inni a fal mellett? " :D
Nemtom, ez nekem olyan vicces volt, tetszett.
Téged ismerlek. Hogy hívnak? Nagyon csinos vagy, megiszunk egy kàvét? Ugye nincs barátod? Megadnád a számod, hogy udvarolhassak?
Mondta ezeket egy vad idegen aki odajött és leszólított az utcán, akkoriban a 40-es éveiben járhatott kb, mikor én 22 voltam.😂😂😂 El se tudom képzelni mit gondolt. A saját korcsoportjában kellene keresgélnie. Lepattintottam.
A másik meg aztán tényleg csúcs volt. Kb 50 éves pasi jött oda, hogy szexelnék e vele egy arany karikagyűrűért, de majd ha végeztünk visszakéri😂😂😂😂 nem bírtam ki röhögés nélkül. Akkor már 24 voltam, párkapcsolatban. A párom mondta, ha ott van tuti felrúgta volna. Én nem tudtam ilyen komolyan venni.
Ezen kívül semmi feltűnő nem volt. Egész êletemben kb 3 pasi szólított le csak úgy, külső benyomás alapján, hogy ismerkedne. Nem vagyok eleresztve sajnos külsőleg annyira, hogy több ilyen összejöjjön. Bár ilyen felhozatal alapján, nem is volt baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!